Ingezonden persbericht

Persbericht

Hoofddorp, 18 september 2001

ZELF BREEDBAND BEHEREN MET 'MIJN BBEYOND'
Binnen 24 uur meer of minder bandbreedte

BBeyond, provider van breedband internet access services, biedt vanaf vandaag aan alle gebruikers 'mijn BBeyond'. Het is daarmee de eerste provider die zakelijke gebruikers de mogelijkheid biedt om zelf online, via de eigen computer, de snelheid van de DSL-internet-verbinding aan te passen, ook tijdelijk. De aangevraagde snelheid is vanaf de volgende dag beschikbaar. Alle BBeyond diensten, die naast DSL ook ISDN, webhosting en domeinnaam-registratie omvatten, zijn op deze manier te bestellen, te controleren en te veranderen.

Arthur van den Ende, commercieel directeur BBeyond, merkt dat ondernemingen graag zelf overzicht en controle houden: "Het zelf kunnen beheren van DSL-diensten bleek in de testfase een schot in de roos. Een gebruiker die een grote hoeveelheid data verwacht te verzenden of te ontvangen wil de snelheid van de DSL-internetverbinding eenvoudig kunnen aanpassen. Dat is niet alleen makkelijk maar ook kostenefficiënt. Elke snelheid kent immers een andere prijs."

De snelheden waaruit de zakelijke gebruiker kan kiezen variëren van 128 Kbit/s tot 2.048 Kbit/s downstream en van 128 Kbit/s tot 512 Kbit/s upstream. Met 'mijn BBeyond' kunnen gebruikers zelf ook de status van de order en rekeningen bekijken. Ook onverhoopte storingen in de internetverbinding- en aansluiting zijn op te sporen en op te lossen. Voor vragen en persoonlijke ondersteuning kunnen gebruikers ook terecht bij de online of telefonische helpdesk.

Over BBeyond
BBeyond is een service provider gespecialiseerd in het leveren van breedband internet access services aan ondernemingen in Nederland. Naast internettoegang biedt BBeyond aanvullende diensten zoals webhosting, domeinnaam-registratie en e-mail. De diensten zijn beschikbaar vanaf EURO 99. BBeyond maakt als dochteronderneming gebruik van het geografisch verfijnde breedbandnetwerk van BBned dat gebaseerd is op DSL-technologie (Digital Subscriber Line). Door middel van deze technologie worden koperen telefoonlijnen geschikt gemaakt voor ultrasnel dataverkeer. De belangrijkste investeerder achter BBned is Telecom Italia, waarmee ook BBeyond zich heeft verzekerd van een solide partner. BBeyond is opgericht in maart 2001 en is gevestigd in Hoofddorp.

####
Noot aan de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

BBeyond
Mirjam Smets
Tel: 023-565 99 62

mailto:mirjam.smets@bbeyond.nl
http://www.bbeyond.nl

DLV Public Relations
Michèle de Vries
Tel: 023-554 20 30
mailto:michele@dlvpr.nl
http://www.dlvpr.nl/pressroom

Zoekwoorden:

Deel: ' Zelf breedband beheren met 'mijn bbeyond' '
Lees ook