NATIONALE NEDERLANDEN

Zesde Editie Nationale-Nederlanden Trappenloop

Op zaterdag 18 september organiseert Nationale-Nederlanden voor de zesde keer haar traditionele Trappenloop. Om 13.00 uur valt het startschot. Aan de wedstrijd doen naast ING-medewerkers en verzekeringsadviseurs ook vele topatleten mee.

Bij de Trappenloop moeten deelnemers binnen het parcours van 1.471,8 meter 745 treden bedwingen. Eindpunt is de 37e etage van de Delftse Poort, het 150 meter hoge gebouw van Nationale-Nederlanden in Rotterdam. Totaal verschijnen er dit jaar circa 230 deelnemers aan de start. Het evenement is onderverdeeld in drie categorieën: ING-medewerkers (83 lopers), verzekeringsadviseurs (62) en topsporters (85). Er hebben zich maar liefst negen topsportploegen van elk vier sporters aangemeld. Een kleine greep uit de deelnemers: Jacques Brinkman, Teun de Nooijer (hockey) Fleur van de Kieft, Myrna Veenstra (hockey), Bart Veldkamp, Annamarie Thomas en Kevin Overland (schaatsen), Nico Rienks (roeien) en Inge de Bruijn (zwemmen). Bovendien laten de oud-topatleten Gerard Nijboer, Han Kulker en Marti ten Kate nog eens zien wat ze waard zijn.

Het record van de Nationale-Nederlanden Trappenloop staat op naam van wegatleet Gerard Kappert. Hij legde in 1997 het parcours af in 6.52 minuten. Snelste tijd bij de vrouwen staat op naam van schaatsster Annamarie Thomas (9.35 minuten in 1998). Het record voor teams is in handen van de .gouden. roeiploeg bestaande uit leden van de Holland Acht.

Na de officiële wedstrijd volgt een extra loop tussen een bekende en een niet bekende Nederlander. RTL 4 maakt een reeks televisieprogramma.s waarin beide categorieën het op sportief gebied tegen elkaar opnemen.


-----------------------------------------------------------------

Voor nadere informatie:
J.S. Riepen
In- en Externe Communicatie
Tel.: 070 - 513 8114

Bijlage: antwoordfax

Antwoordfax Nationale-Nederlanden Trappenloop

O Ja, ik ben aanwezig 18 september en kom met ........ personen

O Nee, ik kan helaas niet komen

Naam:........................................................ m/v

Medium:..........................................................

Adres:.............................................................

Postcode/Plaats:.................................................

Telefoon:........................................................

Ik wil wel/geen parkeerplaats

Adres: Nationale-Nederlanden, Delftse Poort Weena 505, 3013 AL ROTTERDAM

Vanaf 12.00 uur bent u welkom.

Hartelijk dank voor uw reactie

. svp doorhalen wat niet van toepassing is

Faxnummer: 070 - 513 0811 t.a.v. Eliza van der Luit

13 sep 99 16:46

Deel: ' Zesde Editie Nationale-Nederlanden Trappenloop '
Lees ook