Zesde editie Wellness Verwendag voor vrouwen met borstkanker


Bijzondere actie van ‘Stichting Borstkanker Verwendag’ op 10 oktober 2017

MILL, 20170913 -- Na vijf succesvolle edities vindt op dinsdag 10 oktober 2017 op de Wellnessboot in Mill de zesde editie plaats van de jaarlijkse speciale verwendag voor vrouwen die vanwege borstkanker in behandeling waren of zijn bij ziekenhuizen in de regio. Het betreft een initiatief van Stichting Borstkanker Verwendag in samenwerking met Sauna- en beautyresort de Wellnessboot in Mill (onderdeel van Vitae Wellnessresorts). De initiatiefnemers willen deze vrouwen eens lekker in de watten leggen en een heerlijk ontspannen dag bieden.

Belangstellenden voor deze Wellness Verwendag kunnen op dinsdag 10 oktober de hele dag genieten van alle wellness faciliteiten. Na ontvangst op de Wellnessboot met een glaasje Prosecco of een Smoothie geeft de gastvrouw een rondleiding. De gasten kunnen vervolgens genieten van alle sauna- en wellnessfaciliteiten, uiteraard is dit inclusief badjas, badhanddoeken en badslippers.

Vervolgens mag men genieten van een (beauty)behandeling, kan men kiezen uit een maaltijdsalade of pastagerecht en zijn er de hele dag door diverse workshops. De deelneemsters kunnen tegen een beperkte vergoeding een vrouwelijke introducé meevragen.

Net als tijdens de vorige editie zal Mindy Broeren, ook wel bekend van The Voice of Holland op RTL 4, haar muzikale bijdrage leveren. Zij zal op deze bijzondere dag live gaan zingen tijdens verschillende opgietsessies.

25 september 2017 geldinzameling

Om geld in te zamelen voor dit goede doel zal Mindy voorafgaand aan deze bijzondere dag op 25 september 2017 live gaan zingen tijdens 2 opgietsessies. Voor 5 euro per persoon kun je deze bijzondere opgietingen bijwonen. Om 14.00 en om 20.00 uur vindt er een opgieting plaats. Wilt u deze bijzondere opgieting(en) ook bijwonen en dit initiatief steunen? Reserveer dan alvast uw saunabezoek bij de Wellnessboot. De totale opbrengst hiervan gaat naar Stichting Borstkanker Verwendag.

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie, ga naar www.stichtingborstkankerverwendag.nl

Meer informatie over de Wellnessboot is te vinden op www.wellnessboot.nl.


Deel: ' Zesde editie Wellness Verwendag voor vrouwen met borstkanker '
Lees ook