Zevende Mode March: Supershopping with love op Amsterdam Fashion Week


Mode March tijdens Amsterdam International Fashion Week

AMSTERDAM, 20100105 -- Mode March verlegt haar grenzen! Het supershopping evenement zal voor haar zevende editie op 30 januari 2010 neerstrijken op Amsterdam International Fashion Week. Het succesvolle initiatief van Iconique Fashion Magazine en Stylevation Army, zal zich op een steenworp afstand van de catwalks voor het eerst presenteren aan Amsterdam; `From Rotterdam with love...'.

Sinds haar eerste editie in september 2006 is Mode March uitgegroeid tot d stock sample sale van Nederland, een bruisend publieksevenement dat nationaal veel aandacht heeft gekregen in de media. Het shopping evenement is een stock sample sale met een laagdrempelig maar stijlvol karakter, waarbij jonge n gevestigde modeontwerpers hun kleding, accessoires, stoffen en monstercollecties kunnen verkopen aan hun liefhebbers. Organisatoren Esme Umarella en Joost van Gorsel: "Mode March is geen sale met vrouwen die stukken uit elkaars handen trekken en over rekken heen kruipen. Het is een stock sample sale met liefde voor mode. Mode March brengt binnen een prettige omgeving bezoekers en ontwerpers samen voor een sample sale deluxe. Via dit platform kunnen ontwerpers zich presenteren aan potentile klanten en kunnen zij de reacties peilen op hun nieuwe collectie."

Een mix van ongeveer 30 nieuwe talenten en gevestigde namen is door de organisatie met veel zorg samengesteld; van fashionweek deelnemers als Mada van Gaans en Mad tot talenten als Daisy Kroon en Zoe Karssen. Mode March is dan ook d ideale plek om je garderobe vast Lenteklaar te maken! ! Of het nu gaat om de tassen van Vlieger en Van Dam, sexy swimwear van Kymare of de sieraden van Martine Viergever...Come and shop!

Mode March wil haar bezoekers als altijd meer bieden dan een verkoopdag alleen. De expositie `Made in Rotterdam with love...' toont Rotterdamse ontwerpers, Maybelline geeft beauty tips om je outfit helemaal af te maken en Enchanteby.com, zal tijdens het evenement bezoekers fotograferen en interviewen. Even bijkomen kan aan de `Bar tournante' met scrumptilicious nibbles van Foodiebag. De ruimte wordt met veel liefde aangekleed i.s.m. interieur ontwerpers Ifrah en van der Poort (Suite 57).

Het grote aanbod op Mode March maakt menig fashionista hongerig, om niks te missen en de eerste keuze te hebben is er het VIP Shopping Hour. Bezoekers met een kaartje voor het VIP Shopping Hour kunnen een uur eerder rondstruinen en hebben de eerste keuze! Bovendien krijgen zij een waanzinnige goodiebag met o.a. een kledingstuk van Mad!

De groeiende aandacht is ook de organisatie van Amsterdam International Fashion Week niet ontgaan. Mode March is daarom trots zich tijdens ht nationale mode evenement te presenteren in Zuiveringshal Oost van de monumentale Westergas Fabriek; direct naast de catwalks, middenin het Nederlandse hart van de mode. Mode March is een onafhankelijk initiatief van Rotterdammers Esme Umarella (Stylevation Army, SHPPR) en Joost van Gorsel (Iconique Fashion Magazine), beiden zijn al vele jaren werkzaam in de (inter)nationale mode-industrie.

Iconique Fashion Magazine werd in 2000 opgericht door Joost van Gorsel en hij was daarmee een pionier van online mode magazines. Inmiddels is het magazine uitgegroeid tot een internationaal geprezen, online podium voor mode en kunst (www.iconique.com). Daarnaast biedt Iconique creatieve (grafische) oplossingen en advies gericht op de mode- en luxe-industrie.

Stylevation Army is een stylingbureau gericht op vormgeving en productie van modeshoots, modeshows, commercials en evenementen. Daarnaast houdt het bureau zich bezig met het positioneren van ontwerpers en kledingmerken op de modemarkt (www.stylevationarmy.com). Stylevation Army is in 2005 opgericht door Esme Umarella. Sinds januari 2007 is zij mede-eigenaar van SHPPR (www.shopperrotterdam.nl).

MODE MARCH 7 | ZATERDAG 30 JANUARI
12:00u tot 13:00u VIP Shopping Hour: kaarten 7,50 bij Open Shop, Amsterdam & SHPPR, Rotterdam
13:00u tot 17:00u: toegang 2 euro aan de deur

Westergas Fabriek - Zuiveringshal Oost
Haarlemmerweg 8
1014 BE Amsterdam

www.mode-marche.com


Deel: ' Zevende Mode March Supershopping with love op Amsterdam Fashion Week '
Lees ook