PERSBERICHT

 

'Zoek.nl: geboren!

 

Zwolle, 10 maart 2000

Zoek.nl geboren! Vrijdag 10 maart zijn wij verblijd met de geboorte van de nieuwe Zoek.nl. Na een zwangerschap van negen maanden is onze trots eindelijk in ons midden. De nieuwe Zoek.nl is geboren op vrijdag 12.00, is onzijdig, en is vele pagina's groot.

Vlak na de geboorte is er enig tumult geweest rond de verwisseling van de baby's. Voor dit onderwerp verwijs ik u naar onze statement op de site. Deze is zaterdag de gehele dag rechtstreeks te lezen op www.zoek.nl . Na zaterdag is de statement de gehele week nog na te lezen op www.zoek.nl/statement/.

Zoek.nl heeft maar één ambitie: "het spannendste startpunt" op het Nederlandse Internet zijn. In de komende periode kunt u zien wat onze invulling hiervan is.

Houdt Zoek.nl dus in de gaten!

Inmiddels benieuwd hoe de nieuwe Zoek.nl eruit ziet? U hoeft geen afspraak te maken voor een kraamvisite, surf naar www.zoek.nl en kom kijken!

  _____  

  _____  

Einde persbericht

Noot aan de redactie

Indien u de geboorte van Zoek.nl wilt verslaan, of als u meer informatie wilt over dit unieke wonder der natuur kunt u contact opnemen met de onderstaande ouders:

Naam organisatie: Zoek.nl

Naam ouders: M.D. Vonk & Y.J.van Wijk

Postadres: Postbus 698

Postcode: 8000 AR Zwolle

Tel: 038-4257077

Fax: 038-4528887

E-mail: Post@zoek.nl

Internet: http://www.zoek.nl

Deel: ' Zoek.nl vernieuwd '
Lees ook