Ingezonden persbericht


Zoekboek Wijn / Gedistilleerd

De vierde editie van het Zoekboek Wijn / Gedistilleerd komt er aan! Binnen de branche heeft het zoekboek inmiddels de status verworven van standaardwerk bij het opzoeken van informatie over wijnen en gedistilleerde dranken en hun importeurs of producenten.

In de nieuwe uitgave van het zoekboek zijn ruim 19.000 wijnen en 3.500 gedistilleerde dranken opgenomen, alle in Nederland verkrijgbaar. Daarnaast zijn belangrijke en handige adressen in een apart hoofdstuk opgenomen. Het zoekboek zal u een snel en adequaat antwoord geven op vele vragen uit uw dagelijkse praktijk. De unieke samenwerking tussen de Commissie Gedistilleerd van het Productschap Dranken en het Productschap Wijn / Wijninformatiecentrum staat garant voor een onafhankelijk en professioneel zoekboek.

Nieuw jasje
Na drie uitgaven was het zoekboek toe aan vernieuwing. We hebben het boek dan ook in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast is het uitgangspunt van twee boeken in één (Wijn én Gedistilleerd) uiteraard gehandhaafd. Zo heeft u alle informatie in een handomdraai onder uw bereik. De talrijke mutaties en nieuwe soorten draken zijn met de meeste zorg in deze uitgave opgenomen. Dit alles maakt het Zoekboek Wijn / Gedistilleerd 2003 niet alleen erg praktisch, maar ook up-to-date.

Zoekmogelijkheden
De zoekmogelijkheden in het zoekboek zijn tweeledig. De wijnen kunt u chronologisch én geografisch opzoeken, gedistilleerd alfabetisch en per categorie. In het wijngedeelte zijn bovendien per land de te onderscheiden gebieden alfabetisch gerangschikt en worden de appellaties per gebied én alfabetisch gerangschikt.

Verschijningsdatum en bestelprocedure
De nieuwe uitgave van het Zoekboek Wijn / Gedistilleerd zal in mei 2003 verschijnen. Via het bestelformulier kunt u één of meerdere exemplaren bestellen. Voor de snelle bestellers (vóór 1 april aanstaande) geldt een gereduceerde prijs van 24,95. Voor bestellingen die wij ná 1 april ontvangen, wordt de normale prijs van 27,95 gefactureerd. Importeurs en producenten die met hun gegevens in het boek staan vermeld en het bestelformulier vóór 1 april 2003 terugsturen, komen in aanmerking voor een gereduceerde prijs van 22,95. Zie het bestelformulier voor meer informatie.

Wij gaan ervan uit u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Wilt u echter meer informatie ontvangen, dan kunt u contact opnemen met de servicedesk van het Productschap Wijn / Wijninformatiecentrum, Cobi Bish, telefoon: 070 370 83 26, of kijk op internet: www.pd-cg.nl of www.wijninfo.nl.

Deel: ' Zoekboek Wijn Gedistilleerd '
Lees ook