Ingezonden persbericht

Www.zoekeenbeunhaas.nl, een nieuw initiatief voor beunhazen

Een centje bijverdienen door een medemens te helpen is toch niks mis mee

HEUSDEN, 20041029 -- Als het aan de plannen van de huidige regering ligt zit straks iedereen achter de geraniums. Immers, er is dan geen geld meer om het gezin nog op een fatsoenlijke wijze draaiende te houden laat staan om nog iets over te houden om noodzakelijke klusjes te laten doen. Iedereen die van een klein salaris moet rondkomen hoopt iedere keer weer het einde van de maand te halen, maar dan moet er ook echt niet iets stuk gaan. Mensen die gewend zijn om met weinig geld rond te komen zijn best vindingrijk, maar je kunt niet blijven plukken!!


Een aantal mensen is op het idee gekomen een website te maken waar klussers zich kunnen aanmelden. Dit kan b.v. een timmerman of een metselaar zijn of een loodgieter, een verwarmingsmonteur of wat ook. Is men ergens goed in dan raden wij ze aan om zich onder dat beroep in te schrijven. Anderzijds kunnen ook mensen die een klus hebben liggen en daar gewoonweg geen vakman voor in kunnen schakelen ook een advertentie plaatsen, zodat we vraag en aanbod makkelijk bij elkaar kunnen brengen. Een vereiste moet wel zijn, dat de klusser zijn diensten aanbiedt voor een redelijk tarief. Hij moet natuurlijk ook wel kundig zijn in zijn werkzaamheden, maar dat spreekt voor zich. Hij geeft tevens aan wat zijn uurtarief is zodat daar later geen misverstanden over kunnen bestaan.

De aanmeldingen zijn voor zover mogelijk anoniem. D.w.z. dat alleen de naam en eventueel mobiel nummer worden weergegeven. De verdere contacten lopen via e-mail. De opzet van de site is niet om het promoten van illegale activiteiten, doch uitsluitend om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, zodat zowel de klusser een extra zakcentje heeft voor zijn gezin, en de aanbieder van de klus geholpen is zonder extra hoge kosten. Wellicht kunnen de beide partijen een deal maken door onderling bij elkaar klussen te doen met gesloten portemonee

De werking van de site is heel simpel gehouden. Na een verplichte registratie dient men een bedrag te betalen van 5,00 Euro. Voor dit bedrag mag men gedurende 1 jaar 10 advertenties plaatsen dus 10 keer een beroep doen op een klusser of klusaanbieder.

Deel: ' Zoekeenbeunhaas.nl nieuw initiatief voor beunhazen '


Lees ook