Gemeente Terneuzen

Vrijdag, 21 juni 2002

Zoeken in gemeentelijke bekendmakingen via internet

De officiële bekendmakingen van de gemeente Terneuzen, die wekelijks worden gepubliceerd in onder andere het Zeeuwsch-Vlaams Advertentieblad, staan sinds vandaag, vrijdag 21 juni, ook op de gemeentelijke website, zie www.terneuzen.nl/bekendmakingen

Kapvergunningen, wijzigingen van bestemmingsplannen, voorgenomen verkeersmaatregelen, aankondigingen van openbare commissie- en raadsvergaderingen, enzovoorts; al deze zaken worden officieel bekend gemaakt door de gemeente. Tot voor kort vooral via advertenties in het Zeeuwsch-Vlaams Advertentieblad, BN/DeStem, PZC en De Staatscourant. Maar voortaan zijn de teksten ook te raadplegen via internet.

De bekendmakingen zijn belangrijk, omdat er na publicatie vaak nog enkele weken gelegenheid is om over de maatregelen bedenkingen of bezwaren in te dienen. De officiële publicaties staan daarom sinds kort ook op internet. Een handige zoekmachine maakt bovendien gericht zoeken en vinden mogelijk. Bent u vooral geïnteresseerd in bepaalde plannen in een bepaalde straat of wijk? Typ dan in het zoekvenster de naam van het plan, de straat of de wijk in en u krijgt een overzicht van eventuele recente bekendmakingen. Daarnaast wordt er gewerkt aan een archief van alle eerder geplaatste bekendmakingen.

Ook Terneuzen Centraal, de wekelijkse gemeentelijke pagina in het advertentieblad is op de website te bekijken.


---

Noot aan de redactie:

Nadere informatie:

Afdeling Communicatie
Dirk Timmers
Telefoonnummer: 0115 - 642 362

Vorige pagina

Deel: ' Zoeken in gemeentelijke bekendmakingen Terneuzen via internet '
Lees ook