Terug naar index van persberichten

Zoektocht levert niets op

Datum: 3/12/1999 Auteur: pvdg

De zoekactie die vandaag donderdag 2 december 1999, door de ME en de unit Forensisch Technisch Onderzoek is uitgevoerd in het bos aan de Balsedreef in Bergen op Zoom, heeft niets opgeleverd.

Onderzoek De Mobiele Eenheid van het district Bergen op Zoom doorzocht met 23 politiemensen op linie de ruime omgeving van de vindplaats van het slachtoffer. Na ongeveer een half uur zoeken werd een roze waterpistooltje gevonden. Verder werd er niets aangetroffen. Ook het onderzoek in de leeggepompte vijver leverde niets op. Nadat de vijver voor het grootste gedeelte was leeggepompt, werd door de unit Forensisch Technisch Onderzoek van de regio Midden en West Brabant met metaaldetectoren de vijverbodem. De in de vijver aanwezige vissen hoefden niet verwijderd te worden. De vijver wordt weer gevuld. De beide zoekingen duurden tot ongeveer 17:00 uur.

Slachtoffer In de toestand van het slachtoffer is geen verandering opgetreden. Hij verkeert nog steeds in levensgevaar, maar zijn toestand is stabiel te noemen.

Deel: ' Zoektocht ME Bergen op Zoom levert niets op '
Lees ook