Politiebericht Flevoland: District Zuid 18-09-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Almeerder vermist
ALMERE Sinds zaterdagmiddag wordt een 29-jarige Almeerder vermist. Hij is in verwarde toestand met zijn auto van huis gegaan. Zaterdagmiddag heeft hij nog telefonisch contact gehad met familieleden, sindsdien is niets meer van de man vernomen. Maandagmorgen werd zijn auto met een lege tank aangetroffen aan de Botterweg. Onderzoek in de omgeving heeft vooralsnog niets opgeleverd. De familie vreest voor zijn leven. De politie heeft een onderzoek ingesteld en zal dinsdagmorgen met behulp van helikopter de zoektocht vervolgen.
De vermiste man droeg op de dag van zijn verdwijning een zwarte broek, grijs shirt en een zwarte leren jas. Hij is ca. 1,80 meter lang, atletisch gebouwd en heeft een lichtbruine huidskleur, bruine ogen en kleine, korte, donkere krulletjes.
De politie vraagt mensen die de man gezien hebben of weten waar hij is, contact op te nemen. Telefoon: 036 538 3838.

Weedplantage ontruimd
ALMERE Bij onderzoek naar aanleiding van stankoverlast heeft de politie maandagmorgen aan de J. Bakerstraat een weedplantage aangetroffen. De in totaal 530 weedplantjes en diverse goederen zijn in beslag genomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Auto te water
ALMERE Maandagmiddag is een 38-jarige automobiliste uit Almere gewond geraakt bij een aanrijding. Een 21-jarige automobilist uit Almere wilde haar op de Hogering inhalen, raakte door vermoedelijk aquaplaning op de andere weghelft en raakte de auto van de vrouw. Zij raakte door de klap van de weg en raakte in het water. De vrouw kon zelfstandig uit haar voertuig klimmen. Ze is per ambulance overgebracht naar het Flevoziekenhuis. Het letsel is onbekend.

Aanrijding Cinemadreef
ALMERE Een 28-jarige automobiliste uit Almere wilde maandagavond linksaf de Cinemadreef inslaan en zag op het laatste moment dat die weg door hekken is afgesloten. De auto achter haar, bestuurd door een 30-jarige Almeerder, kon kennelijk niet meer op tijd stoppen en reed achterop de auto van de vrouw. De vrouw is met nekklachten overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Aanhouding na vechtpartij
ALMERE De politie heeft maandagavond op de Brink een 33-jarige Almeerder aangehouden. Bij een ruzie ontstond een vechtpartij waarbij de verdachte een 44-jarige Almeerder met een bierpul op het hoofd sloeg. De verdachte gaf zich, toen de politie ter plaatse kwam, direct aan. Hij is voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau. De 44-jarige is voor behandeling overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Zoekwoorden:

Deel: ' Zoektocht naar vermiste man uit Almere '
Lees ook