Zojuist gelanceerd: de Franse Kiosk online


Franse tijdschriften nu per los nummer via internet bestellen

AMERSFOORT, 20090907 -- Begin september 2009 heeft Interculture de Franse Kiosk gelanceerd. www.FranseKiosk.nl biedt de mogelijkheid om Franse tijdschriften per los nummer zonder abonnement via het internet te kopen.

Cobien Heemskerk, cursuscordinator van Interculture vertelt waarom haar taleninstituut Frans met deze extra service is gekomen: "Wij zijn de Franse Kiosk gestart omdat dit een goede aanvulling is op de reguliere lesstof voor onze cursisten Frans. Uiteraard geldt dat ook voor de ruim 16.000 abonnees op onze gratis e-cursus Frans per e-mail. Als aanvulling op de cursus pik je al bladerend in leuke magazines het alledaagse Frans op. En als je bij een artikel dat je boeit er even een woordenboek bij pakt, dan haal je er nog meer uit. Maar het is natuurlijk ook gewoon leuk; anders koop je alleen in Frankrijk losse nummers van Franse tijdschriften; nu krijg je ook thuis dat vakantiegevoel".

Bij de Franse Kiosk kun je losse nummers van Franse tijdschriften bestellen en de volgende dag thuis laten bezorgen. Interculture biedt de tijdschriften aan in samenwerking met Sellvia, die de logistieke afhandeling verzorgt.

www.fransekiosk.nl
www.gratisfransleren.nl
www.interculture.nl


Deel: ' Zojuist gelanceerd de Franse Kiosk online '
Lees ook