Ingezonden persbericht


Nieuw Dushi boek: Een ziek kroontje
Alles mooier en vrolijker met DUSHI go with Flo!

Uithoorn - Een ziek kroontje (door Elle van Lieshout en Erik van Os, met prenten van Mieke Driessen) is misschien wel een van de allerliefste prenten/voorleesboeken van dit moment. Het verhaal vertederd en maakt blij. Niet alleen kinderen zullen genieten van dit boek van Dushi go with Flo!, ook de ouders zullen het prachtig vinden.

Het verhaal gaat over het dolfijntje Flo. Het kroontje op zijn hoofdje hangt en niemand weet hoe dit komt. Zijn vrienden Rabbit, Chick en Dunk helpen hem weer een vrolijke dolfijn te worden.

Op een zonnige ochtend wordt Flo zó borrelend, bubbelend blij wakker, dat hij bijna uit zijn vel knapte. 'Kijk eens, Rabbit!' juichte Flo en hij sprong zeven keer zeven meter de wolken in. 'Zie je mijn spetterende supersalto?' Maar Rabbit ziet niets. Hij is ernstig in gesprek met zijn diepere gedachten.

Ook Flo's andere vriendjes Dunk en Chick zien niets van al die vrolijke kunsten. Arme Flo. De puntjes van zijn kroontje hangen er slap van op zijn kopje.

Gelukkig zien zijn vrienden dat wel en samen ze doen er alles aan om het kroontje weer rechtop te krijgen. Ze roepen er de dokter bij en brengen zelfs een bezoek aan de kroontjesspecialist: de koning. Die lijkt ook geen raad te weten. Flo's kroontje blijft er triest bij hangen. Maar dan vertellen zijn vrienden trots hoe blij Flo in elkaar zit en hoe hoog Flo kan springen. Dat wil de koning wel eens zien.

Een prachtig boek over samenwerken, vriendschap en liefde. De vier hoofdpersonen uit Een ziek Kroontje zijn drager van het merk Dushi go with flo! Kinderen kunnen dus naast het boek ook genieten van divers ander speelgoed van Rabbit, Chick, Dunk en Flo.

DUSHI is de uitgever. Het boek is verkrijgbaar bij de baby en kinderspeciaal zaken en in alle boekenwinkels.

DUSHI go with Flo! daagt je uit! Doe mee; have a DUSHI day!

Beeldmateriaal:
In hoge resolutie is dit te downloaden op www.pr4kids.nl onder beeldbank.

Deel: ' Zojuist verschenen Dushi, een ziek kroontje '


Lees ook