Zojuist verschenen in de boekhandel: ‘IK BEN is mijn Vader’


Jiooda’s gedichten maken nieuwsgierig en intrigeren

SINT MICHIELSGESTEL, 20110620 -- Tot zijn 76e levensjaar had hij nog nooit een letter aan het papier toevertrouwd. Maar na het lezen van Psalm 1 wist Jiooda zeker dat hij, met behulp van Gods Geest, erin zou slagen om dit werkje tot een goed einde te brengen. Het resultaat is een prachtige gedichtenbundel die inspireert en nieuwsgierigheid creëert.

De verhalen nemen de lezer mee langs de vele thema's van het leven. Alsof hij er zelf bij is, beleeft de lezer de hoogte- en dieptepunten van dit ondermaanse door de ogen van de schrijver die enkele persoonlijke momenten vertelt.

Een must om te lezen voor diegenen die zoekend en tastend zijn in het geloofsleven, een weg proberen te vinden tot behoud en eeuwige blijdschap. "De lezer zal lachen, maar er ook niet aan ontkomen een traan weg te pinken. En dan is er dat ene gedicht. Dat gedicht dat ‘het antwoord’ kan worden voor de zoektocht van uw leven."

Jiooda begon op latere leeftijd met schrijven. Hij werd daartoe aangezet door zijn lieftallige eega, die ook de cover ontwierp, met de mededeling dat hij het wel in zich had.

"Bij het lezen van de woorden uit de eerste Psalm dacht ik: God laat mij mogen schrijven tot troost en onderwijs voor iedereen die op zoek is naar waarachtig geluk. Op mijn 76e levensjaar had ik nog nooit een letter aan het papier toevertrouwd en ben, na die bede tot Hem, begonnen zoals Zijn Geest het mij ingaf. Het resultaat ligt nu in uw handen en ik hoop dat u door dit werk van mij de weg naar Hem zult vinden."

‘IK BEN is mijn vader’ is een intrigerende bundel van levensmomenten die tegemoet komt aan de wens van de mens in al zijn eenvoud. Het boek is te verkrijgen bij de boekhandel, bij het  Centraal Boekhuis en Libridis Groothandel, en online te bestellen bij freemusketeers.nl  en bol.com.

Prijs: € 17,95 ISBN: 978-90-484-1790-2


Deel: ' Zojuist verschenen in de boekhandel ‘IK BEN is mijn Vader’ '
Lees ook