Zojuist verschenen: Politiek is van iedereen


Overzicht van de Nederlandse politiek

Alphen a/d Rijn, 20120420 -- Bij Uitgeverij ASPEKt is zojuist verschenen: 'Politiek is van iedereen' door schrijver-politicus Robert Jan Blom. In Politiek is van iedereen geeft Robert Jan Blom een duidelijk en toegankelijk overzicht van de Nederlandse politiek in alle denkbare facetten. Wie wil weten hoe je gemeenteraadslid kunt worden, Tweede Kamerlid, Europarlementariër, gedeputeerde, wethouder of zelfs minister, mag dit boek niet overslaan.

Hoe ziet het takenpakket van de politicus er uit? Waarom is alles politiek? Waarheen gaat ons belastinggeld? En waarin schuilen de verschillen tussen bijvoorbeeld liberalisme en socialisme? Op al deze en tal van andere vragen geeft dit boek de antwoorden. Voor wie snel alles wil weten over de politiek. Omdat politiek er voor iedereen is, en omdat politiek ‘alles’ is.


Van schrijver-politicus Robert Jan Blom (1948) verschenen 100 boeken. Tot zijn indrukwekkend oeuvre behoren tientallen managementboeken, journalistieke werken, maar ook korte verhalen, poëzie en romans. Naast zijn schrijverschap was Blom dertig jaar lang werkzaam in de politiek, tientallen jaren als gemeenteraadslid en fractievoorzitter en ruim vijf jaar als wethouder.


ISBN 978-94-6153-193-3
Paperback € 18,95
278 pagina’s


Deel: ' Zojuist verschenen Politiek is van iedereen '
Lees ook