Stap buiten de paden om je weg te vinden


Ebook van Pierre Azzam belooft echt geluk

DEN HAAG, 20150807 -- Vanaf vandaag is het ebook met de titel “Stap buiten de paden om je weg te vinden” van Pierre Azzam verkrijgbaar bij diverse online boekhandels in binnen- en buitenland. In dit ebook gaat het over verschillende manieren van denken die, als ze in praktijk worden gebracht, kunnen helpen ons goed te voelen in het dagelijks leven, echt geluk te ervaren, innerlijke rust en een gevoel van voldoening te verkrijgen.

De persoonlijke zoektocht van Pierre naar de waarheid die schuilgaat achter het concept “verlichting” was zijn drijfveer om te schrijven over de weg naar verlichting. Een concept dat niet gebonden is aan welke religieuze traditie dan ook.

Wijsheid is de vaardigheid om een correct oordeel te vormen en op basis van feiten en begrip de beste manier van handelen te kiezen. In ons dagelijks streven om de goede beslissingen te nemen, schieten we vaak te kort. De juiste beslissing komt niet uit de lucht vallen.

Hoewel het makkelijker is om ondoordachte impulsen te volgen, is de beloning voor weloverwogen handelen aanzienlijk als we door ons best te doen eigenwaarde en innerlijke rust verkrijgen.

Het ebook is o.a. te downloaden bij Bruna.nl, Ako.nl, Standaardboekhandel.be en Amazon.com. ISBN 9789-90-8759-545-6, 30 pag, pdf met watermerkbeveiliging, Uitgeverij U2pi BV, www.jouwboek.nl


Deel: ' Zojuist verschenen Stap buiten de paden om je weg te vinden '
Lees ook