Zwembad Valkenhuizen boordevol activiteiten deze zomer Het zwembad van Sportcentrum Valkenhuizen is tijdens de zomervakantie, van 2 juli tot en met 12 augustus extra vaak geopend. Recreatieve zwemmers kunnen daar dan elke middag ook tussen 13.00 - 16.00 uur terecht.In deze vakantieperiode vinden er tijdens de recreatieve zwemuren veel activiteiten plaats voor de jeugd.

Spelactiviteiten
Elke woensdag- en vrijdagmiddag kun je meedoen met leuke spelactiviteiten in het bad. Dit programma bestaat uit onder andere surfplankenrace, vissenvangen, zwemwedstrijdjes, schatduiken, discozwemmen, aquarobic en aquajoggen. Hieraan mag je meedoen voor het normale entreetarief van F 5,25. Daarnaast is het elke dag mogelijk een spelletje te tafeltennissen of te spelen met diverse spelmaterialen in het water.

Speciale activiteiten

- Aquapark: vrijdag 3 augustus is het wedstrijdbad omgebouwd tot een groot aquapark. Die dag valt er heel wat te springen, klauteren en glijden op een grote opblaasbare trampoline, glijbaan etc. De entree bedraagt die dag F 6,25.

- Tobbedansen: kom woensdag 8 augustus meedoen met je zelfgebouwde boot, surfplank of tobbe! Entree F 5,25.

- Disco/Playback of Karaoke middag op vrijdag 10 augustus. Entree F 5,25.

- Tekenwedstrijd: Maak in de vakantie in het zwembad een tekening over je zwemwensen of dromen: hoe ziet jouw droomzwembad eruit? De mooiste tekeningen verdienen een prijsje.

Een bezoek aan Zwembad Valkenhuizen is dus zeker de moeite waard deze zomer.
Meer informatie over zwemtijden, tarieven en activiteiten is verkrijgbaar bij de kassa.

De medewerkers van Valkenhuizen wensen iedereen een spetterende zomervakantie!

Sportcentrum Valkenhuizen, Beukenlaan 23, Arnhem, telefoon 026-4428218 www.valkenhuizen.com

Disclaimer
Document: Zwembad Valkenhuizen boordevol activiteiten deze zomer

Zoekwoorden:

Deel: ' Zomer-activiteiten in zwembad Valkenhuizen te Arnhem '
Lees ook