Gemeente Zoetermeer

Zomeractiviteiten 'Het Buitenbeest'

De gehele zomervakantie is er weer van alles te doen op de stadsboerderij 'Het Buitenbeest' aan de Voorweg 93 in Meerzicht.

Knutselen
Op iedere maandag en dinsdag in de maand augustus tussen 14.00 en 15.30 uur mogen kinderen komen knutselen. Elke keer is er weer een andere leuke knutselactiviteit. Bijvoorbeeld sigarendoosjes versieren, dakpannen beschilderen, raamhangers maken of een duizend-dingen-map maken.
De kosten bedragen fl 2,50 per kind. En natuurlijk is er deskundige begeleiding.

Dagje Stadsboerderij
Kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar kunnen een gehele dag meehelpen met het verzorgen van dieren op de boerderij. De kosten hiervan bedragen fl 12,50 per kind. Een lunch en een bezoek aan de bouwspeelplaats 'Rommelburg' is bij dit bedrag inbegrepen. Een dagje Stadsboerderij begint telkens om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Vriendelijk verzoek: graag ruim van te voren aanmelden want er kunnen maar een beperkt aantal kinderen per dagje Stadsboerderij worden ontvangen!

Tentoonstellingen
De bezoekers van 'Het Buitenbeest' kunnen tijdens de zomervakantie twee tentoonstellingen bezichtigen. Eén gaat over geiten en de ander over het Stadsnatuurplan.

Kalfje
Eind juli verwacht witrugkoe Koosje haar vierde kalfje. Ze blijft de hele zomer op de stadsboerderij zodat iedereen haar kalf kan komen bewonderen.

'Het Buitenbeest'
Stadsboerderij 'Het Buitenbeest' is dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur.
Informatie over activiteiten kunt u krijgen via telefoon (079) 352 0624. En dus ook voor aanmelding dagje Stadsboerderij!Gemeente Zoetermeer © July 2001

Last update: 20 July 2001 (12:45)

Deel: ' Zomeractiviteiten boerderij 'Het Buitenbeest' in Zoetermeer '
Lees ook