Ingezonden persbericht

Www.zomerdrankjes.nl, Wat is HOT en wat NOT

Wat drink jij deze zomer

ROTTERDAM, 20020730 -- Sinds vorige week is de site www.zomerdrankjes.nl in de lucht. Op deze site kunnen bezoekers aangeven welk drankje ze momenteel hot vinden en welke absoluut not. "Het concept is simpel", aldus marketing manager Vincent Luyendijk van Integrate "Dit is de zomer van de drankjes-oorlog en daar wilden we graag op een ludieke wijze aan bijdragen. Op de site kan simpelweg worden gestemd op 31 drankjes die men bij voorkeur uit de fles en op het strand drinkt.

Naast onder andere de Bacardi Breezers zijn ook de hippe biervarianten van Heineken, Dommelsch, Amstel en Grolsch van de partij. En de minder bekende flesjes van Puschkin, WKD en Eristoff. Ieder kan slechts 1 keer stemmen per drankje. In de eerste week na de lancering is er al ruim 2.000 keer gestemd op de site.

Het concept speelt in op het nieuwe denken in de drankwereld (het zogenaamde "Badging"). De smaak alleen telt niet meer, maar zeker net zo belangrijk is de "coolheid" van het drinken van een drankje. Waarmee kan je gezien worden en wat is absoluut not done. Zo schijnen Breezers al weer uit te zijn (volgens wereldwijd onderzoek) en is Smirnoff Ice het drankje van Nu. Aan het eind van de zomer wordt de balans op gemaakt en zal Integrate de overall resultaten bekend maken. "Dit is geen wetenschappelijk onderzoek", aldus Luyendijk "maar een interessant beeld van de drankjeswereld geeft het wel.".

Integrate is een full service Interactief marketing bureau in Rotterdam! Iedereen kan vanaf nu zijn of haar mening geven op www.zomerdrankjes.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Zomerdrankjes.nl Wat is HOT en wat NOT '
Lees ook