Gemeente Delft

21 mei 1999
Persbericht zomerfeest kinderboerderij in de Delftse Hout

Onderwerp

De houdt op zaterdag 5 juni het traditionele zomerfeest. Jong en oud kan die dag terecht rond de kinderboerderij aan de Korftlaan voor allerlei activiteiten. De toegang is gratis.

Het zomerfeest van de kinderboerderij is in de loop der jaren uitgegroeid tot een evenement, dat vooral veel jeugdige bezoekers trekt. Zij kunnen die dag meemaken hoe de schapen worden geschoren. Bovendien kunnen ze tijdens demonstraties van onder meer garen spinnen en wol vilten zien wat er met de wol gebeurt. Ook demonstraties van oude ambachten zoals kantklossen, klompen en kaas maken, ontbreken niet. Daarnaast is er om 14.00 uur een demonstratie met politiehonden.

Jeugdige bezoekers kunnen zich op het terrein laten schminken als piraat, rover of lieveheersbeestje en kunnen er een bloemstukje maken. De kinderen kunnen met de bokkenwagen een rondje over het terrein maken en zich uitleven in de ballenbak. Natuurlijk is de waterspeeltuin de hele dag open.

De kinderboerderij is tijdens het zomerfeest op 5 juni geopend van10.00 tot 16.00 uur. De kinderboerderij aan de Korftlaan is bereikbaar met stadsbus 64.

Deel: ' Zomerfeest kinderboerderij in de Delftse Hout '
Lees ook