Versatel Telecom International NV


- Persbericht -

Zon start samenwerking met Cable1 voor ADSL installaties Zon Breedband

Amsterdam, 18 maart 2003. Internet provider Zon start met het aanbieden van het laten verzorgen van installaties van haar Zon Breedband Family ADSL product door een monteur via Cable1 Installatietechniek.

Als extra service voor de ADSL klanten biedt Zon, naast de "doe het zelf" modem pakketten nu aantrekkelijk geprijsde installatieopties aan. Hiermee wordt het nieuwe Zon ADSL gebruikers makkelijk gemaakt om met behulp van een professionele monteur snel en eenvoudig het internet op te gaan.

Sylvia Kroone (Product Manager Zon Breedband): "Met Zon Breedband Family spreken wij een brede doelgroep aan. Mensen die voor een vast bedrag per maand supersnel willen internetten stappen nu massaal over op ADSL. Onze klanten willen een scherpe prijs die gepaard gaat met een hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Doordat we nu ook de installatie voor nieuwe gebruikers helemaal voor hen kunnen laten verzorgen, maken we het overstappen op ADSL nog makkelijker en gebruiksvriendelijker. Dit betekent in de praktijk dat de monteur pas weggaat als de ADSL aansluiting naar wens werkt. We werken samen met Cable1 omdat dit een ervaren en professionele partner is die snel en flexibel kwalitatief hoogwaardige installaties kan leveren."

De mogelijkheid voor het kiezen van een installateur kan direct tijdens de registratieprocedure. Men kan online voor een volledige installatie voor het Zon Breedband Family product kiezen.
Tevens kunnen klanten ook na ontvangst van het modem alsnog telefonische een afspraak maken.

Ook Cable1 is verheugd over de samenwerking. "Zon is een van de grootste en snelst groeiende ADSL leveranciers in Nederland die veel klanten voorziet van een kwalitatieve en stabiele ADSL verbinding. Een installatieoptie voor die mensen die hulp nodig hebben bij de installatie is "nog" meer toegevoegde waarde leveren. En uiteindelijk is dat waar klanten behoefte aan hebben," aldus Jérôme Fernhout (Commercieel Manager Cable1).

Kijk voor meer informatie op :www.zonnet.nl/breedband


--------------einde bericht -------------------------------
Zon Nederland NV
Zon Nederland N.V. is een zelfstandig opererende onderneming. Aandeelhouders zijn Versatel Telecom Intenational NV (VRSA), Radio 538 en Free Record Shop. Zon is een van de grootste onafhankelijke Internet Service Providers in Nederland met meer dan 650.000 actieve Zon-gebruikers. Zon levert een breed assortiment aan internet mogelijkheden voor de consumentenmarkt; van gratis internet, analoge abonnementen tot supersnelle ADSL-verbindingen. Naast Internettoegangsproducten levert Zon diverse diensten en informatie via de portal, www.zonnet.nl die zijn toegespitst op de interesses van haar Zon-gebruikers.

Cable1 Installatietechniek
Cable1 is met 130 medewerkers en een landelijk dekkend netwerk aan installateurs werkzaam in o.a. de Breedband Internet industrie. Voor kabelmaatschappijen en DSL leveranciers is Cable1 de installatiepartner bij uitstek. Naast Breedband installatiemogelijkheden is Cable1 actief op diverse fronten: de energiemarkt met de installatie van duurzame energieoplossingen (zonnepanelen voor o.a. energie maatschappijen) en het geven van Energie Prestatie Adviezen, installatie van inbraakpreventie apparatuur, en installatie van zgn " Domotica" oplossingen (Home Automation).
Landelijke dekking, pro-activiteit en kwaliteit zijn onderscheidende factoren van Cable1.

Cable1 Installatietechniek
"The Reliable Partner"
J.S. Fernhout
j.fernhout@cable1.nl
Postbus 4048
6803 EA Arnhem
Tel: 026-327 33 22
Fax: 026-327 39 11

Zon Nederland NV
Sylvia Kroone
Product Manager Zon Breedband
Postbus 12022
1100 AA Amsterdam Z-O

Tel 020-7507711
Fax: 020-7507750
e-mail sylvia.kroone@zonnet.com

Deel: ' Zon start samenwerking met Cable1 voor ADSL installaties Zon Breedband '
Lees ook