Zondag 15 mei de leukste wandelrally


Voetstappenpad rond Hilversum in ere hersteld

HILVERSUM, 20110419 -- Eind jaren ’30 van de vorige eeuw is het pad aangelegd, nu weer nieuw leven in geblazen door de Lions Club Hilversum LCH. Een wandeling van maximaal 25 kilometer, maar de deelnemers kunnen ook delen van het pad lopen. Met busjes worden de mensen dan weer teruggereden naar de plek waar ze zijn begonnen en waar hun fiets of auto staat. De LCH gaat deze wandeling jaarlijks zo rond half mei organiseren.

Deelnemers betalen 5 euro, kinderen de helft. Iedere cent gaat naar De Amerpoort, een instelling voor mensen die een verstandelijke beperking hebben. De Lions Club Hilversum ondersteunt een project om de cliënten met computers te laten werken. Die moeten worden aangepast en dat kost geld. Wandelaars genieten dus niet alleen van een mooie, aangeklede wandeling, maar helpen ook de cliënten van de Amerpoort een “digibeetje” verder!

Langs het parcours zijn in totaal 5 opstapplaatsen ingericht, de wandelaars krijgen een mooie beschrijving mee van de tocht met allerlei wetenswaardigheden en met de plaatselijke horeca zijn afspraken gemaakt voor sanitaire stops.

Voor GPS-wandelliefhebbers is er een speciale wandelrally. Voor iedereen is er vrijblijvend een fotowedstrijd met leuke prijzen voor de winnaars.

WEBSITE.

Voor mensen die nog meer willen weten over deelname, sponsoring en goede doel is er een prachtige en vooral duidelijke website:

www.voetstappenpad.nl

Op die site kan men zich ook inschrijven.


Deel: ' Zondag 15 mei de leukste wandelrally '
Lees ook