BNN

DE ZONDAGAVOND VAN BNN BOMVOL NIEUWE PROGRAMMA'S

In verband met de op medisch advies ingelaste adempauze van Bart de Graaff, is De Zondagavond van BNN vanaf zondag 14 februari aangepast. De komende weken neemt een verrassende gast Bart's rol als presentator van de avond waar.Daarnaast zendt BNN een aantal nieuwe korte programma's uit in plaats van het eerder aangekondigde `De Slaapzak'.

Omdat een paar BNN-programma's uit deze reeks al enige weken geleden zijn opgenomen, verdwijnt Bart de Graaff niet helemaal uit de nieuwe programmering. Zo begint de derde reeks van De Zondagavond van BNN met het spraakmakende Tuin op je Buik, waarin Bart ontroerende In Memoriam-filmpjes laat zien van BN-ers die nog niet onder de groene zoden zijn beland. Dit wordt gevolgd door Bookmakers, waarin BNN schrijvers bezoekt die echt wat te vertellen hebben.

Nieuw is de verkiezing van de Lul (m/v) van de Week. Elke week maakt een politicus, BN-er, sporter of burger kans op deze eretitel. In Oud en... Wild vervult Ruud de Wild de grootste wens van bejaarden die nog prima in de doelgroep van BNN passen. Vervolgens krijgen kijkers een cursus in etiquette voor de jaren '90 voorgeschoteld in De Gulden Middenweg. De hoofdrollen in deze satirische sketch worden vertolkt door Fedor van Rossum en Peter Sterk.

De avond wordt voortgezet met Planet BNN, waarin BNN in clipvorm populair wetenschappelijke fenomenen uitlegt. Daarna is het tijd voor Eros, een vrouw-vriendelijke mediashow met Eddy Zoey en het `liefdevolle' programma Kissje met Bart de Graaff. De uitsmijter van de avond is De Wereldgeschiedenis met Henk en Jet, waarin wereldschokkende gebeurtenissen op de hak worden genomen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Zondagavond van BNN bomvol nieuwe programma's '
Lees ook