Zoom.in channels op YouTube


Grootste online videodienst nu ook op grootste video-sharing platform

AMSTERDAM, 20070614 -- Vandaag opent Zoom.in Nederland een eigen `channel' op YouTube, het bekendste en meest gebruikte videoportaal ter wereld. Een selectie van de programma's van Zoom.in is te bekijken in het eigen kanaal: https://www.youtube.com/zoominnl .

Nederland bijt het spits af maar binnenkort zullen de andere landen channels ook volgen. Het merk waaronder Zoom.in haar financile producties dagelijks brengt heeft tevens een apart kanaal gekregen: https://www.youtube.com/financetelevision .

Michiel Plugge, sales en marketingmanager van Zoom.in: "Via YouTube krijgen onze videos steeds meer bekendheid, ook in andere landen dan waar wij zelf uitzenden. Tevens kunnen we beter de doelgroepen en de populariteit van onze videos meten. Het zet ons tevens aan het denken over nieuwe commercile concepten."

YouTube gebruikers over de hele wereld hebben de mogelijkheid de video's te bekijken. Op deze manier zal de kijker ook de professionele video's van Zoom.in met het laatste nieuws van de dag kunnen bekijken. Daarnaast is er de mogelijkheid commentaar te geven op de video's, ze aan te bevelen bij vrienden en ze een beoordeling te geven. Bij de video's op YouTube zullen linkjes staan naar de homepage van Zoom.in waar men nog meer nieuwsvideo's kan vinden.


Deel: ' Zoom.in channels op YouTube '
Lees ook