Zorgpremie 2014 berekenen met rekentool van ZorgWijzer.nl


BREDA, 20131001 -- Met de rekentool van ZorgWijzer.nl is het nu mogelijk om alvast een schatting te maken van de hoogte van de zorgpremie voor het jaar 2014. Door het invullen van de huidige premie in 2013 en de aangesloten zorgverzekeraar, geeft de rekentool alvast een verwachte zorgpremie voor het komende jaar.

Binnen de komende anderhalve maand zullen alle Nederlanders een zorgpolis van de verzekeraar op de deurmat kunnen verwachten met daarin het nieuwe aanbod voor 2014. De verwachting is in ieder geval dat de zorgpremie gaat dalen. Met hoeveel zal afhangen per zorgverzekeraar. Tot dusver heeft alleen DSW haar premie voor komend jaar bekend gemaakt, waarbij een daling van bijna acht procent is doorgevoerd ten opzichte van dit jaar. Dit legt de druk bij de “grote” verzekeringsbedrijven dat weer gunstig uit kan pakken voor de consument.

De zorgpremie 2014 rekentool van ZorgWijzer.nl geeft alvast inzage in de mogelijke daling per zorgverzekeraar, waarbij in sommige gevallen er een daling van meer dan tien euro per maand is te zien. De berekening is gebaseerd op gegevens uit het verleden en verwachting voor het komende jaar. 


Deel: ' Zorgpremie 2014 berekenen met rekentool van ZorgWijzer.nl '
Lees ook