Zotte Zomer Festival in Mill


Streek- en Cultuurmarkt plus All American Day

MILL, 20170328 -- Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juli 2017 organiseert het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill het Zotte Zomer Festival. Een lang weekend met nostalgische attracties, horeca, muziek en entertainment in nostalgische sfeer, foodtrucks, opstijgende ballonnen en ook een gevarieerde streek- cultuur- vrijetijds- kunst- en hobbymarkt. Tevens maakt op zondag 16 juli de All American Day deel uit van dit festival. Dit alles in het landschapspark aan de hoek Schoolstraat en Beerseweg in Mill. De toegang is helemaal gratis.

Streekmarkt

De streekmarkt zal op zaterdag 15 juli van 14.00 uur tot 20.00 uur worden gehouden en zondag 16 juli van 11.00 uur tot 18.00 uur. Iedereen die actief is in streekproducten, toerisme en recreatie, vrije tijd, hobby, kunst en cultuur is welkom om een kraam of grondplaats in te richten en hier de
diensten en producten te promoten.

All American Day

Al diverse jaren is er jaarlijks een All American Day te vinden in het centrum van Mill. Voor 2017 heeft de organisatie besloten deze onder te brengen bij het nieuwe Zotte Zomer Festival. Dit omdat de nostalgische sfeer van dit festival, de nostalgische attracties en foodtrucks uitstekend
aansluiten bij de opzet van de All American Day. Ook zal op zondag 16 juli van 11.00 uur tot 18.00 uur een themamarkt passend bij de USA in het Landschapspark in Mill worden ingericht. Kooplieden met handelswaar passend bij dit thema, kunnen hiervoor ruimte reserveren.

Kosten

Een marktkraam van 4 meter met een rood/wit dakje kost voor 2 dagen 50 euro. Uiteraard is 1 dag een marktkraam huren ook mogelijk. De kosten bedragen dan 35 euro. Een grondplaats van 4 meter, dus zonder marktkraam kost 15 euro per dag.

Reserveren

Belangstelling een marktkraam en of grondplaats te reserveren?
Tel. 0485-325634
Mail info@zottezomer.nl


Meer informatie over het Zotte Zomer Festival 2017 is ook te vinden op www.zottezomer.nl. Like ook de bijbehorende facebookpagina om optimaal op de hoogte te blijven van alle actuele ontwikkelingen rond dit festival.


Deel: ' Zotte Zomer Festival in Mill '
Lees ook