Ingezonden persbericht


Persbericht - Programma Waterpop 2001 compleet

Wateringen, 18 juli 2001

Programma Waterpop 2001 compleet

Met Boo! en Emmi is het programma van Waterpop 2001 nu compleet.

Boo! is een razend populaire band uit Zuid-Afrika, opgericht in 1997. De driemansformatie brengt een totaal nieuwe sound die je niet anders kan omschrijven als serieus geflipt en super vrolijk. De band zelf omschrijft haar muziek als 'monki punk'. Boo! bestaat uit het Chris Chameleon (bas, zang), Prinses Leonie (drum) en Ampie Omo (trompet, trombone, keyboards). Drie wacko muzikanten die het publiek verwennen met een al even maffe show. Voor meer informatie over de band: https://www.boolive.com

De laatst toegevoegde act, de zangeres Emmi, komt evenals Apocalyptica uit Finland. Scandinavie lijkt op dit moment de vruchtbaarste bodem te hebben voor nieuw (vrouwelijk) talent. Emmi met haar heldere, ruige stem speelt op Waterpop met haar complete band. Getuige de stevige gitaarpop van de nummers Breakable en Butterfly van haar debuutalbum schaart Emmi zich direct in het rijtje van vrouwelijke equivalenten Alanis Morisette en Tori Amos.

Naast BOO! en Emmi zijn op Waterpop te zien: Apocalyptica (fin), January (uk), Darkane (s), Das Pop (b), Birgit (nl) Peplab (nl), Bastian (nl), 16DOWN (nl), Kaja (nl) en de winaar van Waterproof Nosferato (nl).

De nieuwe website is online: www.waterpop.nl <https://www.waterpop.nl>

Waterpop 2001
zaterdag 18 augustus 2001
Hofpark, Wateringen
Gratis toegang

Voor meer informatie en/of aanvragen foto:

Judith Boudri
publiciteit

Waterpoplijn 070-4490922 / 06-23894670

Deel: ' Zuid-Afrikaanse band Boo! completeert programma Waterpop '
Lees ook