Nieuws

Zuid-Afrikaanse wijnen kiezen voor Anneke Tot-PR

Met ingang van 1 januari 2000 heeft de South African Wine & Spirit Exporters' Association, de SAWSEA haar promotiebelangen voor de Benelux markt ondergebracht bij Anneke TOT-PR in Rotterdam.

Het "Bureau voor Zuid-Afrikaanse wijn" is hiermee een feit. Zoals de plannen er nu voorstaan, zullen de activiteiten van het bureau in eerste instantie gericht zijn op het versterken van de naamsbekendheid en het informeren in de breedste zin van het woord van de vakhandel, de pers en de consument. Educatie en informatie zijn hierbij de sleutelwoorden. De plannen moeten nog definitief worden ingevuld en hierover zullen wij u tijdig en regelmatig informeren. Concreet moet voor het komende jaar gedacht worden aan de organisatie van verschillende proeverijen, lezingen, het samenstellen van informatiedossiers, deelname aan vak- en consumentenbeurzen, advertorials, persreizen en het ontwikkelen van folders en promotiematerialen ter ondersteuning van de verkoop op de winkelvloer.

Het Bureau voor Zuid-Afrikaanse wijn zal vanuit Nederland ook enkele activiteiten ontplooien op de Belgische markt.

Het Bureau voor Zuid-Afrikaanse wijn, Anneke Tot en Ghislaine Melman, Methenesserlaan 393a, 3023 GE Rotterdam, tel. 010-4760198, fax 010-4774418 en e-mail: tot.pr@worldonline.nl

Deel: ' Zuid-Afrikaanse wijnen kiezen voor Anneke Tot-PR Rotterdam '
Lees ook