Zuivelboerderij.nl winnaar 2016 in Zuivelproducten


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160719 -- Zuivelboerderij.nl is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Zuivelproductenbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering. ‘Zuivelboerderij.nl weet zijn uitgebreide kennis van ambachtelijke zuivelproducten uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een succesvol boerenbedrijf dat zijn gelijke niet kent in de Nederlandse markt!’

Sinds 1986 verwerkt Zuivelboerderij.nl (officiële naam: VOF Zuivelboerderij Hoogenboom) de melk van zijn eigen koeien tot een groot aantal zuivelproducten, zonder gebruik te maken van kleur-, geur- en andere niet-noodzakelijke stoffen. Hier werkt men nog volgens oude beproefde recepten.  Zuivelboerderij.nl onderscheidt zich door zijn relatief grote assortiment in yoghurt. Op de boerderij vindt de totale productie plaats: koeien melken, de melk pasteuriseren, yoghurt maken en deze afvullen en verpakken. De doelgroep: mensen die iets meer willen uitgeven aan ambachtelijk bereide zuivelproducten. Mensen ook die zelf willen controleren op wat voor schoon stukje Nederland boerenzuivel wordt geproduceerd en dit terug willen vinden in de smaak. Zuivelboerderij.nl, gevestigd in Oudewater, is in grote delen van Europa actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Zuivelboerderij.nl een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Zuivelboerderij.nl, want men is continu bezig zijn producten en diensten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van de klant.’

Prachtig familiebedrijf
‘Zuivelboerderij.nl is in alle opzichten een bijzonder bedrijf te noemen’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Aan de buitenkant zie een je een boerderij met bijbehorende gebouwen en stallen. Eenmaal binnengekomen tref je een complete zuivelfabriek aan met diverse productielijnen waar een grote hoeveelheid melk per dag wordt verwerkt. Eigenaar Jan Hoogenboom noemt zichzelf een ondernemende boer. In 1983 gestart met 30 koeien, staat hij nu aan het hoofd van een prachtig familiebedrijf met 15 medewerkers. In totaal 350 melkkoeien houdt Hoogenboom in zijn stallen. Op korte termijn komen daar nog eens 150 koeien bij om de toenemende vraag naar zijn voornamelijk Turkse yoghurtproducten volledig te kunnen honoreren.’

25 jaar geleden werden de producten van Hoogenboom ‘ontdekt’ door de Turkse gemeenschap in Nederland. De yoghurt die hij produceerde, viel er zeer in de smaak. Inmiddels is Zuivelboerderij.nl marktleider in Nederland voor de productie van yoghurt van het merk Ciftlik. De laatste jaren is ook de export naar België, Frankrijk, Engeland, Noorwegen en Zweden op gang gekomen.

‘Zuivelboerderij.nl is een succesvolle miljoenenoperatie met zeer goede vooruitzichten voor de komende jaren. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie terecht de branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.zuivelboerderij.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur. 


Deel: ' Zuivelboerderij.nl winnaar 2016 in Zuivelproducten '
Lees ook