Zumba® Academy gaat van start in Nederland

HOLLYWOOD, Florida--(BUSINESS WIRE)-- 20100415 --

Zumba Fitness, LLC, een in de Verenigde Staten gevestigd bedrijf dat op Latin geïnspireerde dansfitnessproducten en diensten levert (zoals Zumba® lessen, DVDs, muziek en Zumbawear™), kondigt zijn eerste Zumba Academy in Europa aan – een drie dagen durend evenement met een Zumba Party, een Basic 1 training met programmabedenker Beto en specialismeprogrammatrainingen met internationale Zumba fitnesspresentatoren van 16-18 april 2010 in Amsterdam.

Zumba Fitness’ President, Alberto Aghion verwoordt het als volgt: “Zumba is niet alleen een fitnessprogramma, het is een manier van leven. Bij dit drie dagen durende evenement zullen Zumba-liefhebbers een geweldige dag hebben met Beto in een stimulerende Master Class, training krijgen met Europese Zumba-opleidingsspecialisten, Zumba-instructeurs ontmoeten vanuit heel Europa en in contact komen met nieuwe vrienden bij de Zumba Academy Party op zaterdagavond.”

Zumba Fitness bedenker Beto Perez voegde hieraan toe: “Ons programma is een enorm succes in Nederland en overal in Europa en de Zumba Academy is de volgende stap in de richting van de volledige integratie van de Europese Zumba-gemeenschap.”

Bezoek voor meer informatie over de Zumba Academy en om u te registreren https://events.zumba.com/9/.

De afgelopen jaren is het Zumba® programma uitgegroeid tot niet minder dan een revolutie die zich als een lopend vuur over de aardbol heeft verspreid en zich heeft gepositioneerd als de meest invloedrijke beweging in de fitnessbranche. Per januari 2010 wordt het Zumba-programma geleerd op meer dan 50.000 locaties in 75 landen en het heeft het leven van Zumba-fanaten wereldwijd veranderd, met een verbazingwekkende zes miljoen reguliere cursisten die elke week Zumba-lessen volgen.

Om les te mogen geven, moet een instructeur gelicentieerd zijn door het bijwonen van een training voor geautoriseerde Zumba-instructeurs. Zumba biedt een scala van programma’s die geschikt zijn voor alle leeftijden en fitnessniveaus - waaronder Zumbatomic® (voor kinderen), Zumba Gold® (voor actieve oudere volwassenen), Zumba Toning (voor lichaamsvorming) en Aqua Zumba (de Zumba zwembadparty). Bezoek zumba.com voor meer informatie over Zumba-producten en -diensten of om lesmogelijkheden en instructeurs bij u in de buurt te vinden. Gelicentieerde Zumba-instructeurs kunnen op elke locatie lesgeven en staan (per regio) vermeld op https://www.zumba.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Zumba Fitness, LLC
Natalie Aghion, +1-954-925-3755 ext. 216
natalie.aghion@zumba.com

www.zumba.com

Deel: ' Zumba Academy gaat van start in Nederland '


Lees ook