Zweeds bedrijf Renthia gaat de Nederlandse markt op


Investeerders maken de internationale uitbreiding mogelijk

AMSTERDAM, 20161115 -- Renthia biedt sinds April 2015 een veilige en vooral zorgeloze service voor woningverhuurders en huurders. Het succes wat geboekt is in Stockholm en het vertrouwen van investeerders maakt de stap naar Nederland mogelijk. Renthia maakt het voor verhuurders en huurders mogelijk veiliger, veel makkelijker en vooral zorgeloos te verhuren en huren, waarbij Renthia overal voor zorgt. Vooral de betalingsgarantie van de huur is erg populair.

De investeerders in Zweden zien grote mogelijkheden voor de Nederlandse markt en staan daarom ook achter deze uitbreiding met hun jarenlange kennis en expertise. Volgens de landelijke manager van de Nederlandse onderneming van Renthia, Anish Bosch, spreekt dit van veel vertrouwen.

'Ik zie dat er ontzettend veel ervaring achter deze onderneming zit, wat heel veel vertrouwen geeft. Dit vertrouwen werkt weer door op Nederlandse partijen die geïnteresseerd raken.", aldus Anish Bosch. "Met de praktische ervaring die is opgedaan in Zweden, kan nu de Nederlandse markt bediend worden. De synergie tussen te twee landen maakt het hele bedrijf sterker."

[Zweeds bedrijf Renthia gaat de Nederlandse markt op]


De ervaring en het vertrouwen heeft al geleid tot een samenwerking tussen Renthia en het bedrijf Flickmyhouse, die een app heeft ontwikkeld om huiseigenaar en huurder bij elkaar te brengen op een moderne manier. De samenwerking van deze twee bedrijven, die op een vernieuwende digitale manier werken, zal zijn vruchten absoluut afwerpen.


https://www.renthia.com

Deel: ' Zweeds bedrijf Renthia gaat de Nederlandse markt op '
Lees ook