Gemeente Heusden


Aanvragen abonnementen zwembad Het Run Drunen
Zwembad Het Run in Drunen opent zijn poorten weer op 27 april 2003. Met een abonnement kunt u de hele zomer gratis naar binnen. Als u uw abonnement voor 11 april bestelt, dan is dat wel heel voordelig zwemplezier. U krijgt dan namelijk voorverkoopkorting.

Hoe bestelt u een abonnement?
Bij de Heusdense Courant van volgende week donderdag zit een folder met een bestelformulier. Ontvangt u deze folder niet, dan kunt u het formulier vanaf volgende week donderdag ook van internet afhalen (zie onderaan deze pagina). Let op: tot 11 april gelden de voordelige voorverkoopprijzen. Daarna betaalt u de volledige prijs. Snel bestellen dus!

Voor meer informatie kunt u terecht bij zwembad Die Heijgrave, via telefoonnummer (073) 649 47 44.

Bestellen van abonnementen
Als u de abonnementen van vorig jaar (2002) nog hebt: vul uw naam en adresgegevens in op het aanvraagformulier en stuur dit samen met uw abonnement(en) vóór 11 april naar: Gemeente Heusden, t.a.v. zwembad Het Run, antwoordnummer 1017, 5250 ZX Vlijmen. Vergeet niet uw bank- of gironummer in te vullen.

Als u een nieuw abonnement bestelt: vul het aanvraagformulier helemaal in en stuur dit samen met de pasfotos, vóór 11 april naar: Gemeente Heusden, t.a.v. zwembad Het Run, antwoordnummer 1017, 5250 ZX Vlijmen. Vergeet niet uw bank- of gironummer in te vullen.

Ophalen van uw abonnement(en)
Van 21 april t/m 25 april en op zondag 27 april kunt u uw abonnement(en) ophalen aan de receptie van zwembad Het Run in Drunen (tussen 9.00 uur en 17.00 uur). Inwoners van Vlijmen kunnen het abonnement in deze periode ophalen aan de receptie van sportcentrum Die Heygrave in Vlijmen (niet op zondag). Vanaf 28 april kunt u het abonnement alleen ophalen in zwembad Het Run. aanvraagformulier abonnement zwembad Het Run

Deel: ' Zwembad Het Run Drunen weer open '
Lees ook