ZwembadBranche Congres ‘Slimmer ondernemen in de zwembranche’


APELDOORN, 20140225 -- Op 12 maart 2014 organiseert ‘ZwembadBranche’, het magazine voor de zwembranche een congres. Het thema van dit congres is 'Slimmer ondernemen in de zwembranche'. Tijdens deze dag zullen verschillende sprekers hun visie delen op nieuwe trends en ontwikkelingen binnen de branche en het ondernemerschap.

Het programma bestaat uit plenaire sessies van Jos Burgers en Marc Lammers. Tevens zijn er 8 workshops waarin het ondernemerschap in de zwembranche van verschillende kanten wordt belicht. Daarnaast is er een paneldiscussie ‘Zwemonderwijs 3.0’ over hoe we de populariteit van leren zwemmen en zwemmen kunnen vergroten. Kortom een mooie line up aan sprekers, sessies en discussies waarin kennis delen en kennismaken centraal staan.

Kennis delen

Tijdens het plenaire gedeelte treden twee gevestigde sprekers op. Jos Burgers staat bekend om zijn scherpe analyses, maar vooral ook intrigerende vragen waarmee hij mensen graag een spiegel voorhoudt. En dat alles met een vleugje humor. Marc Lammers zijn visie is eigenzinnig en verhelderend, maar zeker ook ‘down to earth’ waardoor hij steeds weer in staat is mensen te laten geloven in hun eigen succes. Ook als het tegenzit. Daarnaast zijn er workshops waarin deelnemers in kleinere groepen inspiratie op kunnen doen. In deze workshops is aandacht voor innovatief ondernemerschap, het gebruik van social media en het buiten de box denken. Maar ook het kritisch kijken naar het zwemonderwijs en het zoeken naar verbindingen met andere partners buiten de branche. En uiteraard is er voldoende aandacht om te sparren met collega’s. Het belooft dan ook een mooie dag te worden waarin inspiratie, netwerken en kennisdelen de boventoon zullen voeren.

Aanmelden

Het Congres ‘Slimmer ondernemen in de zwembranche’ wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door het magazine ZwembadBranche. Inmiddels hebben 200 deelnemers zich aangemeld voor het congres. Heb jij je nog niet aangemeld maar ben jij net als je collega’s benieuwd naar de inspirerende line up aan sprekers en uiteenlopende workshops? Meld je dan aan en kom op 12 maart 2014 ook naar het ZwembadBranche Congres. Kijk voor meer informatie en aanmelden: congres.zwembadbranche.nl


Deel: ' ZwembadBranche Congres ‘Slimmer ondernemen in de zwembranche’ '
Lees ook