Zwemfestijn SeriousSwim and Dive voor Serious Request in Nieuwegein


Prestaties naar keuze neerzetten voor donaties aan het Glazen Huis

NIEUWEGEIN, 20171208 -- SeriousSwim and Dive, het gezelligste zwemfestijn van Nederland, viert dit jaar extra feest vanwege het vijfjarig jubileum. Europees Kampioen Sebastiaan Verschuren geeft een zwemclinic en door prestaties naar eigen keuze neer te zetten kunnen sponsoren worden gevraagd te doneren voor het Glazen Huis. De deelnemers met het hoogste en een na hoogste sponsorbedrag winnen een bootduikprijs van 1 week voor twee personen in de Rode Zee.

SeriousSwim en Dive gaat dit jaar weer zwemmen en duiken om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd raken jaarlijks meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of een conflict. In conflictgebieden, maar ook na natuurrampen, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

Iedereen die kan zwemmen en duiken is welkom om mee te doen aan dit zwemfestijn in Nieuwegein waarbij men zelf bepaalt hoelang er wordt gezwommen of gedoken en welke prestatie neergezet wordt om sponsoren te vragen te doneren voor het Glazenhuis.

Het belooft opnieuw een gezellige happening te worden: Al zwemmend en duikend wordt men langs de kant vermaakt met swingende muziek van DJ Brian & Frans en verschillende live artiesten onder het genot van een uitgebreid buffet met heerlijke maaltijden en drankjes bij de zwembadbar wat allemaal inbegrepen is bij het inschrijfgeld.

Daarnaast kunnen deelnemers gratis kennis maken met (intro)duiken, synchroonzwemmen, monovinnen en zelfs een zwemanalyse laten uitvoeren om je techniek te verbeteren. Ook geeft Europees Kampioen Sebastiaan Verschuren een zwemclinic als bijdrage voor het goede doel. Onderwater worden er spelletjes ingericht zoals onderwater dammen, jongleren, stoelendans, kerstboom bouwen en nog veel meer.

De deelnemers met het hoogste en een na hoogste sponsorbedrag winnen een bootduikprijs van 1 week voor twee personen in de Rode Zee. Dit geldt zowel voor de individuele deelnemers, teams en vrijwilligers. Er zijn in totaal 6 prijzen te winnen tijdens de SeriousSwim en Dive.

Wanneer? Vanaf 17:00 op 23 en 24 december in zwembad Merwestein te Nieuwegein.

Deelnemen? Wil je mee zwemmen of duiken? Leuk! Om deel te nemen betaal je € 15,00 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen tot 12 jaar. Blijf je liever droog en wil je een handje helpen als vrijwilliger? Geef je dan nu op! Inschrijven kan via: www.seriousswim.com

Zwemfestijn SeriousSwim and Dive voor Serious Request in Nieuwegein


Deel: ' Zwemfestijn SeriousSwim and Dive voor Serious Request in Nieuwegein '
Lees ook