Ingezonden persbericht

Persbericht

ZyLAB integreert ABBYY FineReader OCR-software

Winnaar van meer dan 50 tests nu volledig geïntegreerd in ZyIMAGE

Amsterdam, 15 juli 2002 - ZyLAB Technologies BV, producent van document imaging en full-text retrieval software, heeft de ABBYY FineReader Optical Character Recognition (OCR)-software in de ZyIMAGE-productlijn opgenomen.

De ABBYY FineReader OCR-technologie
ABBYY FineReader is een professioneel OCR-programma dat tegemoet komt aan de wensen van veeleisende gebruikers. Het biedt ongeëvenaarde nauwkeurigheid bij karakterherkenning, uitstekend behoud van de oorspronkelijke opmaak en een zeer hoge productiviteit. FineReader kwam wereldwijd als winnaar uit de bus in meer dan 50 vergelijkkende productonderzoeken die over de gehele wereld werden gehouden. FineReader herkent teksten in 177 talen, waaronder Engels, Russisch, Duits, Frans, Grieks, Spaans, Italiaans, Portugees en Zweeds.

ZyLAB heeft deze geavanceerde technologie nu geïntegreerd in haar ZyIMAGE-productlijn. Hiermee biedt ZyLAB binnen haar software de beste OCR-oplossingen die wereldwijd verkrijgbaar zijn, te weten ABBYY, Scansoft (Textbridge, Scansoft 5.0 en Caere M/Text) en IRIS (ReadIRIS en Arabisch). Deze OCR-oplossingen worden gecombineerd in een keuzesysteem, waardoor automatisch de beste oplossing wordt geselecteerd en de gebruiker kan vertrouwen op de best beschikbare OCR-kwaliteit.

Over ZyLAB
ZyLAB is een snelgroeiend en winstgevend Nederlands bedrijf, gevestigd in Amsterdam Zuidoost. In 1983 was ZyLAB de eerste met een volledig programma voor full-text retrieval in een PC-omgeving genaamd ZyINDEX. ZyINDEX was met name geliefd voor het doorzoeken van grote hoeveelheden elektronisch files in PC omgevingen. Sinds 1991 concentreert ZyLAB al haar ontwikkeling en marketing op ZyIMAGE, gericht op het leveren van de beste zoekmachine voor papieren documenten. Hierdoor heeft ZyLAB nu een complete oplossing voor het archiveren, doorzoeken, vinden, organiseren, delen en reproduceren van alle papieren én elektronisch kantoor documenten met een ongeëvenaard gebruiksgemak.
Wereldwijd heeft ZyLAB meer dan 700.000 licenties verkocht en heeft operationele installaties op meer dan 7.500 verschillende locaties. ZyLAB heeft diverse kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië. Alle software wordt in Nederland ontwikkeld. Meer informatie kan worden gevonden op www.zylab.nl.
Voor redactionele informatie:
PB1302
Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034,
fax: 055-3602661, e-mail: PRInflux@cs.com, website: www.influx-PR.com.

Deel: ' ZyLAB integreert ABBYY FineReader OCR-software '
Lees ook