ZyLAB introduceert Global Support Pakket voor eDiscovery


Ondersteuning voor meer dan 450 talen en vele eDiscovery-toepassingen

AMSTERDAM, 20130702 -- ZyLAB, vooraanstaand leverancier van eDiscovery en informatie management technologie, introduceert een Global Support Pakket voor eDiscovery. ZyLAB's Global Support Pakket bevat unicode-support en taalkundige ondersteuning voor full-text indexering, Optical Character Recognition (OCR), verwerking, deduplicatie, early case assessment, beoordeling en productie. Daarnaast bevat het pakket meertalige ondersteuning voor textmining, het zoeken naar concepten en technisch ondersteunde beoordeling voor meer dan 450 talen. Daarnaast biedt het pakket automatische vertaling voor een geselecteerde set talencombinaties.

In de meeste rechtszaken is alle elektronisch opgeslagen informatie onderworpen aan eDiscovery. In het huidige zakelijke klimaat bevat deze informatie meer talen dan alleen Nederlands of Engels. En informatie in andere talen, verhoogt niet alleen de kosten voor vertaling, maar ook het risico voor alle betrokken partijen in een mogelijke eDiscovery.

Johannes Scholtes, Chief Strategy Officer van ZyLAB: "In meertalige eDiscovery is het zeer belangrijk om de specifieke kenmerken van elke taal te begrijpen. In de Chinese, Koreaanse en Japanse taal bijvoorbeeld, vormen grenzen en scheidingen van woorden een flinke uitdaging. Hetzelfde geldt voor verbuigingen in talen zoals het Arabisch of Farsi en OCR voor veel niet-westerse talen. Hierdoor zijn essentiële eDiscovery activiteiten zoals taal herkenning, de-duplicatie, concept zoeken, technisch ondersteunde beoordeling, en de identificatie van persoonlijk identificeerbare informatie (PII) een grotere uitdaging dan alleen in het Nederlands of Engels. "

Om de uitdagingen van meertalige eDiscovery aan te pakken, biedt ZyLAB in haar eDiscovery en Information Management-producten taalkundige ondersteuning voor meer dan 450 talen. Hierdoor kunnen gebruikers de eDiscovery workflow optimaliseren, kosten besparen en risico's die anders verborgen blijven in onbekende talen, minimaliseren.

In combinatie met ZyLAB's meertalige concepten voor de detectie van PII, fraude en omkoping en ZyLAB's automatische vertaalfunctionaliteit, biedt de breedste en meest uitgebreide taalondersteuning in het eDiscovery markt.

Voor meer informatie over de eDiscovery en informatie management technologie en diensten van ZyLAB, kunt u terecht op www.zylab.nl of bellen met 020-6919550 en vragen naar Simone le Feber-van der Kroon.

-EINDE–

Over ZyLAB
ZyLAB’s is toonaangevend leverancier van modulaire eDiscovery en enterprise information management oplossingen waarmee organisaties in staat zijn ongekende hoeveelheden informatie in ieder formaat en meer dan 400 talen, te organiseren, delen en beheren. Met de oplossingen van ZyLAB kunnen bedrijven juridische risico’s minimaliseren, kosten besparen en hun business productiviteit aanzienlijk verhogen.

 Het e-Discovery Systeem van ZyLAB is direct gelinieerd aan het Electronic Discovery Reference Model (EDRM). De producten en diensten van ZyLAB worden op enterprise niveau gebruikt door zowel multinationals, overheidsinstanties, rechtbanken en advocatenkantoren, als ook ingezet bij specifieke projecten voor juridische diensten, auding- en accounting leveranciers. De systemen van ZyLAB zijn tevens beschikbaar in een Software-as-a-Services (SaaS) model.

De technologie van ZyLAB is vele malen onderscheiden. In het 2013 “Magic Quadrant for E-Discovery” bestempelt Gartner ZyLAB als een van de sterkste “visionairs“. Daarnaast is ZyLAB een van de weinige organisaties die in Gartner’s “Magic Quadrant for Information Access Technology” zowel in 2007, 2008 en 2009 als leider wordt gepositioneerd.

ZyLAB heeft hoofdkantoren in Amsterdam en McLean, Virginia (USA). De lokale markten worden verder bediend vanuit regionale kantoren in New York, Barcelona, Frankfurt, Londen, Parijs en Singapore. Voor meer informatie over ZyLAB kunt u terecht op www.zylab.nl


Deel: ' ZyLAB introduceert Global Support Pakket voor eDiscovery '
Lees ook