Ingezonden persbericht

Persbericht

ZyLAB ontwikkelt nieuwe producten voor opsporings- en juridische toepassingen

ZyIMAGE Investigate en ZyIMAGE Legal

Amsterdam, 10 maart 2003 - ZyLAB, ontwikkelaar van document imaging en full-text retrieval software, introduceert twee nieuwe oplossingen om in te spelen op de toenemende behoefte aan digitale hulpmiddelen voor opsporings- en juridische toepassingen. ZyIMAGE Investigate en ZyIMAGE Legal zijn twee uitbreidingen van ZyIMAGE die speciaal gericht zijn op organisaties die zich bezighouden met opsporings-, inlichtingen-, veiligheids-, en juridische toepassingen.

In deze bedrijfstakken is het bestaande ZyIMAGE reeds een veelgebruikte oplossing voor het snel analyseren, verwerken, beheren en delen van papieren en elektronische informatie in meer dan 90 talen, waaronder vele Oost-Europese, Arabische en andere niet-westerse talen.

De laatste twee jaar heeft ZyLAB, mede naar aanleiding van de politieke en economische gebeurtenissen, intensief samengewerkt met een aantal grote internationale organisaties bij de ontwikkeling van een nieuwe generatie digitale hulpmiddelen voor fraude-, criminaliteits- en terrorismebestrijding.

De introductie van ZyIMAGE Investigate en ZyIMAGE Legal is een direct gevolg van deze samenwerking. Met deze twee aanvullende ZyIMAGE-modules, introduceert ZyLAB een nieuwe generatie producten voor opsporings-, inlichtingen-, veiligheids-, en juridische toepassingen.

ZyIMAGE Investigate en ZyIMAGE Legal
De oplossingen bieden geavanceerde mogelijkheden voor het doorzoeken, verzamelen en opslaan van gevoelige informatie zoals:


· Automatisch vertalen van en naar het Arabisch en Farsi, zowel bij het zoeken als bij het raadplegen van de informatie.

· Case Management: de mogelijkheid om per zaak grote hoeveelheden bewijsmateriaal te annoteren, organiseren, structureren en verbinden. Met de Case Management-module kunnen tevens meerdere grote zaken naast elkaar gevoerd worden.

· Beveiliging: de mogelijkheid om documenten extra te beveiligen, zowel aan de hand van de inhoud als aan de hand van de locatie van de documenten.
· Audit Trails: iedere gemaakte wijziging kan worden geregistreerd.
· Integraties: geavanceerde integratiemogelijkheden met externe databases.
· Bates Stamping: het organiseren van processtukken en deze genummerd uitprinten danwel digitaal ter beschikking stellen.
· Disclosure: het digitaal ter beschikking stellen van bewijsmateriaal aan derden tijdens een onderzoek.

Deze uitbreidingen op ZyIMAGE zullen binnenkort op de markt komen.

Over ZyLAB
ZyLAB Technologies BV is een snel groeiende en winstgevende softwareonderneming. In 1983 was ZyLAB de eerste aanbieder van een compleet full-text retrieval softwarepakket voor de PC, genaamd ZyINDEX, dat bijzonder geliefd was voor het doorzoeken van grote hoeveelheden elektronische files in PC-omgevingen. Sinds 1991 heeft ZyLAB al haar productontwikkeling en marketing gericht op ZyIMAGE, de beste zoekmachine voor grote papiercollecties. Met als resultaat dat ZyLAB nu beschikt over een complete oplossing voor het archiveren, doorzoeken, vinden, ordenen, delen en reproduceren van zowel papieren als elektronische kantoordocumenten met ongeëvenaard gebruiksgemak. Wereldwijd heeft ZyLAB meer dan 700.000 licenties verkocht en heeft actieve operationele installaties op meer dan 7.500 locaties. ZyLAB heeft kantoren over de gehele wereld. Alle software wordt in Nederland ontwikkeld. Meer informatie kan gevonden worden op: https://www.zylab.com.

Voor redactionele informatie:
PB0303
Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034,
fax: 055-3602661, e-mail: PRInflux@cs.com, website: www.influx-PR.com.

Deel: ' ZyLAB ontwikkelt nieuwe producten voor opsporings- en juridische toe.. '
Lees ook