ZyLAB publiceert webinar: ACA Reporting & the HIPAA Omnibus Final Rule


Amsterdam, 20130829 -- ZyLAB, toonaangevend leverancier van eDiscovery en informatie management oplossingen, publiceert vandaag de opname van het recente webinar “ACA Reporting and the HIPAA Omnibus Final Rule” met Ken Rashbaum, een specialist op het gebied van gezondheidsinformatie, privacy en gegevensbescherming. Het webinar werd georganiseerd door de Association of Certified E-Discovery Specialists (ACEDS) en gemodereerd door Mary Mack, Enterprise Technology Counsel voor ZyLAB.

De Amerikaanse “Affordable Care Act (ACA)” eist van organisaties in de gezondheidszorg dat zij inzage geven in informatie over zorg en kosten. Veel van die informatie bevat, bedoeld of onbedoeld, persoonsgegevens over patiënten die niet openbaar gemaakt mogen worden. De HIPAA Omnibus Final Rule die in maart dit jaar van kracht werd, verplicht bedrijven in de Amerikaanse gezondheidszorg deze patiëntgegevens streng te beveiligen.

De HIPAA Omnibus Regel van maart breidt die verantwoordelijkheid daarnaast uit tot de “HIPAA Business Associate”, waardoor duizenden bedrijven extra eveneens moeten zoeken naar pragmatische en kostenefficiënte methoden om aan deze eisen te kunnen voldoen.

In dit webinar gericht op de functionele aspecten van de wetgeving, gaat Ken Rashbaum in op de praktische aspecten van het creëren, opslaan en openbaar maken van digitale medische informatie. Prof. dr. ir. Jan Scholtes, Chief Strategy Officer van ZyLAB, laat zien hoe technologie kan helpen de juridische risico's en kosten te verlagen en toont hoe bedrijven in de gezondheidszorg zich kunnen voorbereiden op mogelijke gerechtelijke of interne onderzoeken en audits.

De opname van het webinar kan worden gedownload van de website van ZyLAB.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Simone le Feber-van der Kroon, ZyLAB Marketing via Simone.leFeber@zylab.com of +31 020 7176504 (mobiel) of +31 (0)20 7176504 (kantoor) of bezoek www.zylab.nl

Over ZyLAB

ZyLAB’s is toonaangevend leverancier van modulaire eDiscovery en enterprise information management oplossingen waarmee organisaties in staat zijn ongekende hoeveelheden informatie in ieder formaat en meer dan 400 talen, te organiseren, delen en beheren. Met de oplossingen van ZyLAB kunnen bedrijven juridische risico’s minimaliseren, kosten besparen en hun business productiviteit aanzienlijk verhogen.

Het eDiscovery Systeem van ZyLAB is direct gelinieerd aan het Electronic Discovery Reference Model (EDRM). De producten en diensten van ZyLAB worden op enterprise niveau gebruikt door zowel multinationals, overheidsinstanties, rechtbanken en advocatenkantoren, als ook ingezet bij specifieke projecten voor juridische diensten, auditing- en accounting leveranciers. De systemen van ZyLAB zijn tevens beschikbaar in een Software-as-a-Services (SaaS) model.

De technologie van ZyLAB is vele malen onderscheiden. In het 2013 “Magic Quadrant for E-Discovery” bestempelt Gartner ZyLAB als een van de sterkste “visionairs“. Daarnaast is ZyLAB een van de weinige organisaties die in Gartner’s “Magic Quadrant for Information Access Technology” zowel in 2007, 2008 en 2009 als leider wordt gepositioneerd.

ZyLAB heeft hoofdkantoren in Amsterdam en McLean, Virginia (USA). De lokale markten worden verder bediend vanuit regionale kantoren in New York, Barcelona, Frankfurt, Londen, Parijs en Singapore. Voor meer informatie over ZyLAB kunt u terecht op www.zylab.nl


Deel: ' ZyLAB publiceert webinar ACA Reporting & the HIPAA Omnibus Final Rule '
Lees ook