Ingezonden persbericht


Persbericht

ZyLAB verbetert ZyIMAGE 5.0 met nieuwe visualisatiemodule

Gearchiveerde informatie tot 62 procent sneller terugvinden en onderzoeken met behulp van deze nieuwe visualisatiemodule

Amsterdam, 28 april 2004 - ZyLAB, gevestigd marktleider op het gebied van document management en information retrieval software, kondigt een nieuwe Visualization Module aan. Deze nieuwe module is per direct beschikbaar. Met de ZyIMAGE Visualization Module kunnen gebruikers, middels verschillende geavanceerde visualisatietechnieken, sneller en effectiever grote hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde gegevens analyseren en op waarde beoordelen.

De nieuwe visualisatiemodule creëert dynamische, interactieve overzichten van gestructureerde en ongestructureerde data. Hierdoor kan sneller een beter inzicht in grote hoeveelheden informatie verkregen worden dan via traditionele tabellen en hiërarchische structuren van mappen. De module maakt gebruik van geavanceerde wiskundige hyperbolische- en projectietechnieken om hiërarchische boomstructuren efficiënt te presenteren. Bewezen is dat gebruikers middels dit soort technieken tot 62 procent sneller informatie kunnen vinden en inzien. Dit is onder andere mogelijk doordat alle beschikbare informatie in één scherm wordt gepresenteerd met behulp van overzichtelijke visualisatietechnieken. Voorbeelden van de visualisatiemodules zijn te zien op: http://demo.zylab.nl/visualization

De ZyIMAGE Visualization Module biedt een oplossing voor een van de grootste beperkingen van het zoeken in traditionele bestandsstructuren: het niet eenvoudig in een keer door alle data heen kunnen bladeren. Vaak is dit belangrijk omdat gebruikers niet precies weten wat ze zoeken of het totaaloverzicht willen behouden bij het analyseren van grote hoeveelheden gegevens. Dit is met name problematisch in omgevingen waarin gebruikers regelmatig werken met tienduizenden bestanden.

Een typische boomstructuur met inklapbare mappen kan erg onhandig worden als de gebruiker zich door verschillende mappen heen moet werken. Ook het voortdurende scrollen binnen een tabelstructuur is onhandig voor efficiënt en accuraat dataonderzoek.

De projectietechniek in de ZyIMAGE visualisatiemodule biedt een grafische opbouw van alle documenten in de database met behulp van een interactieve, kleurgecodeerde indeling.. Document eigenschappen worden getoond door middel van unieke gekleurde en naar omvang weergegeven vlakken. Gebruikers kunnen het totaaloverzicht zien en vandaar een subselectie maken, op de subselectie inzoomen en dan deze subselectie verder analyseren.

Beide visualisatietechnieken passen beter in de wijze waarop gebruikers van nature visuele informatie verwerken: een continu proces van selecteren, uitvergroten, en filteren. De ZyIMAGE Visualization Module is een ideaal hulpmiddel voor data-intensieve onderzoeksapplicaties voor opsporings- en veiligheidsdiensten, juridische- en onderzoeksafdelingen bij zowel het bedrijfsleven als de overheid.

Over ZyLAB
ZyLAB Benelux BV is een 100% dochteronderneming van het snel groeiende en winstgevende ZyLAB concern. Twintig jaar geleden ontwikkelde ZyLAB het product ZyINDEX, dat al snel de meest gebruikte oplossing werd voor het doorzoeken van grote hoeveelheden elektronische files in PC-omgevingen. In 1991 kwam ZyLAB's belangrijkste product ZyIMAGE op de markt, de beste zoekmachine voor grote collecties gedigitaliseerde papieren en elektronische bestanden. De evolutie van ZyLAB gaat door met ZyIMAGE 5.0, dat een volledig open-source XML framework bevat en geschikt is voor papier, elektronische bestanden, e-mail en bijna alle vormen van multimedia. ZyIMAGE 5.0 vormt de kern van ZyLAB's complete oplossingen voor het archiveren, doorzoeken, vinden, ordenen, delen en reproduceren van documenten, die onder andere worden toegepast bij juridische-, financiële- en overheidsinstellingen. ZyLAB heeft wereldwijd installaties op meer dan 7.000 locaties met ruim 300.000 gebruikers. Vanuit haar kantoren in de Verenigde Staten, Europa en Azië kan ZyLAB haar klanten ter plekke een snelle dienstverlening bieden. Meer informatie kan worden gevonden op: www.zylab.com.


---

Voor redactionele informatie of screenshots: PB0704 Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034, fax: 055-3602661, e-mail: info@influx-pr.com, website: www.influx-PR.com

Deel: ' ZyLAB verbetert ZyIMAGE 5.0 met nieuwe visualisatiemodule '
Lees ook