App zet TomTom vóór het rijden klaar


De TomTom nog instellen nadat je in de auto bent gestapt? Dat is een fenomeen uit het verleden. De Nederlandse iPhone-app TimesUpp stelt de TomTom al automatisch in voordat je vertrekt.

ALMERE, 20150804 -- De gratis app TimesUpp leest de agenda op de iPhone uit. Zo weet de app al wat de bestemming is van de volgende afspraak. TimesUpp vertelde al hoeveel file er staat op weg naar de volgende afspraak, en verstuurde ook al een vertrek alarm dat rekening houdt met die files. Na de nieuwste update van TimesUpp, wordt de bestemming van de afspraak automatisch doorgegeven aan de TomTom. Zo hoeft die niet meer apart ingesteld te worden als je in de auto stapt.

TimesUpp is de enige Nederlandse iPhone-app die zo diep integreert met TomTom. Het doorgeven van de bestemming is mogelijk voor gebruikers die een MyDrive-account hebben geactiveerd op het navigatiesysteem.  De handige functie werkt op de TomTom GO 40, GO 50, GO 60, GO 400, GO 500, GO 600, Rider 400, Rider 40, GO 510, GO 610, GO 5000, GO 6000, GO 5100, GO 6100, Trucker 6000, START 40, START 50 en START 60. TimesUpp zet de eerste tien bestemmingen gratis klaar op de TomTom. Daarna betalen gebruikers 2,99 euro per jaar voor onbeperkt bestemmingen doorgeven.

Downloadlink in de App Store: https://itunes.apple.com/nl/app/timesupp-het-vertrek-alarm/id808665979?mt=8

Over TimesUpp

TimesUpp is het vertrek alarm op de iPhone. De gratis applicatie kent de afspraken in je agenda en berekent hoe lang je onderweg bent naar je volgende afspraak. Daarbij kijkt TimesUpp naar de files op de weg en de vertraging die je daardoor oploopt. Je ontvangt een pushbericht als het tijd is om te vertrekken. De app houdt zelfs rekening met parkeertijd, en laat zien hoelang je met het openbaar vervoer over dezelfde route doet.


Deel: ' App zet TomTom vóór het rijden klaar '
Lees ook