Nedsoft biedt RittenRegistratie via GPS zonder abonnementskosten


RIDDERKERK, 20100115 -- Nedsoft RittenRegistratie 2010 biedt automatische kilometerregistratie via GPS. Met het nieuwe softwarepakket Nedsoft RittenRegistratie 2010 kunnen werknemers met een auto van de zaak automatisch hun kilometerregistratie bijhouden en bovendien fiscale bijtelling voorkomen. Er zijn geen abonnementskosten verbonden aan de software. Men betaalt slechts eenmalig de aanschafprijs.

Automatisch kilometerregistratie via GPS
Kilometerregistratie zonder iedere rit apart in te voeren: Nedsoft RittenRegistratie 2010 maakt het mogelijk. In slechts enkele minuten per maand kunnen automobilisten hun gehele rittenadministratie op orde krijgen. Een kleine GPS ontvanger in de auto houdt automatisch de kilometerregistratie bij. Inclusief datum, tijd, vertrek- en aankomstadres, afstand en snelheid.

Fiscale bijtelling voorkomen
De ritten die ingelezen worden in Nedsoft RittenRegistratie 2010 kunnen ook getoond worden op een routekaart, zodat ze altijd te controleren zijn. Ook is te zien hoe een voertuig heeft gereden en hoe laat hij ergens arriveert of vertrekt. Vanuit Nedsoft RittenRegistratie 2010 zijn direct rapporten uit te draaien conform de eisen van de belastingdienst om zo fiscale bijtelling van de auto van de zaak te voorkomen. De eigenaar van de software beschikt tevens over rapporten om gereden kilometers te declareren bij klant of werkgever.

Eenmalige investering
Nedsoft RittenRegistratie 2010 is een compleet pakket om eenvoudig ritten bij te houden zonder verdere abonnementskosten. Men betaalt slechts eenmalig de aanschafprijs van 119,- exclusief btw.


Over Nedsoft:
Nedsoft biedt al meer dan 12 jaar betaalbare kilometerregistratie- en zakelijke software voor het Nederlandse MKB. Deze software is eenvoudig in gebruik en bedoeld om tijdswinst op te leveren voor de gebruiker. De software draait om de kernfunctionaliteit van het pakket waardoor er niet betaald hoeft te worden voor allerlei onnodige extra's. Bovendien denken klanten mee over de functionaliteiten die in nieuwe versies komen.

Nedsoft richt zich zowel op de klein zakelijke ondernemers als ZZP'er en SOHO (Small Office/Home Office) als op het middensegment van het Nederlandse MKB. Ook software gekoppeld aan hardware als barcode en kaartlezers maakt Nedsoft betaalbaar voor zijn klanten.

Nedsoft


Deel: ' Nedsoft biedt RittenRegistratie via GPS zonder abonnementskosten '
Lees ook