Dresser Wayne en Johnson Controls gaan diensten verlenen aan Shell benzinestations in Duitsland

LONDON--(BUSINESS WIRE)-- 20091207 --

Dresser Wayne (www.DresserWayne.com), wereldwijd marktleider op het gebied van energiedoseringstechnologieën voor voertuigen, en Johnson Controls (www.johnsoncontrols.com) hebben een overeenkomst gesloten voor de levering van onderhoudsdiensten aan het Royal Dutch Shell plc (www.shell.com) netwerk van benzinestations overal in Duitsland. De meerjarenovereenkomst zal meer dan 1600 nieuwe stations toevoegen aan Dresser Wayne’s wereldwijde netwerk van onderhoudslocaties op het gebied van de brandstofdistributie.

“Deze overeenkomst betekent een grote verbetering van de klantenondersteuning in Duitsland en vormt een aanvulling op onze recente aankoop van de vroegere Rohe dochterbedrijven in Zwitserland, Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije,” aldus Neil H. Thomas, Global President, Dresser Wayne. “We doen er alles aan om onze dienstverleningsmogelijkheden in de regio uit te breiden.”

“We kijken ernaar uit om te blijven samenwerken met Johnson Controls om Shell te ondersteunen in Duitsland en over geheel Europa,” aldus Damian Tracey, President EMEA, Dresser Wayne. “Ons wereldwijd bereik stelt ons in staat om consistente dienstverleningskwaliteit te bieden voor multinationale klanten.”

“Dresser Wayne is een van onze strategische leveranciers voor de Shell account. Zij leveren diensten van consistente kwaliteit en hun wereldwijde aanwezigheid heeft het onze organisaties mogelijk gemaakt om kortetermijn- en langetermijndoelstellingen duidelijk op elkaar af te stemmen,” aldus Phillip Casburn, wereldwijd supply chain lead voor de Shell account bij Johnson Controls. Johnson Controls beheert momenteel diensten voor bijna 15.000 Shell benzinestations over de hele wereld.

Over Dresser, Inc.

Dresser, Inc. is marktleider op het gebied van de levering van producten met een hightech infrastructuur voor de wereldwijde energie-industrie. Het bedrijf heeft een vooraanstaande positie in een brede portefeuille van producten, waaronder kleppen, aandrijvingsmechanismen, meters, schakelaars, regelaars, producten voor pijpleidingen, motoren op aardgas, brandstofdistributiesystemen en bijbehorende verkooppuntsystemen en lucht- en gasapparatuur. De meest vooraanstaande merknamen in de Dresser-portefeuille zijn Dresser Wayne® brandstofdistributiesystemen, Waukesha® motoren op aardgas, Masoneilan® regelkleppen, Mooney® regelaars, Consolidated® drukaflaatkleppen, en Roots® ventilatoren en draaiende gasmeters. Het bedrijf beschikt over productie- en klantenservicefaciliteiten die strategisch over de hele wereld verspreid zijn gevestigd, en verkoopafdelingen in meer dan 100 landen. www.Dresser.com

Over Dresser Wayne

Dresser Wayne, met hoofdkantoren in Austin, Texas, is een van de grootste bedrijfseenheden van Dresser, Inc., en industrieel pionier op het gebied van de brandstofdistributie. Een van de door Dresser Wayne doorgevoerde vernieuwingen was dat het als eerste bedrijf zelfbedieningconsoles en brandstofmengautomaten op benzinestations heeft geïntroduceerd, alsmede in de pomp geïntegreerde apparatuur zoals kaartlezers en contant geldautomaten, betalingssystemen met identificatie door middel van radiofrequentie en betalings-/communicatiesystemen met aanraakscherm. Bovendien ontwerpt en brengt Dresser Wayne softwaresystemen op de markt waarmee brandstofdistributeurs de aspecten van de "gemakswinkel" van hun benzinestations efficiënter kunnen beheren, inclusief inventariscontrole, prijslijstbeheer, werknemersmanagement en site-administratie. www.DresserWayne.com.

Over Johnson Controls

Johnson Controls (NYSE: JCI) is de wereldwijde marktleider die inventiviteit brengt op de plaatsen waar mensen leven, werken en reizen. Door het integreren van technologieën, producten en diensten creëren wij slimme omgevingen die de relaties tussen mensen en hun omgeving een nieuwe betekenis geven. Ons team van 130.000 medewerkers creëert een comfortabelere, veiligere en duurzamere wereld via onze producten en diensten voor meer dan 200 miljoen voertuigen, 12 miljoen huizen en 1 miljoen bedrijfsgebouwen. Ons commitment aan duurzaamheid stuurt onze verantwoordelijkheid op milieugebied, verantwoorde bedrijfsvoering op onze werkvloer en in onze gemeenschappen en in de diensten die we onze klanten leveren. Bezoek voor meer informatie www.johnsoncontrols.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Dresser Wayne
Lise-Lotte Nordholm, +46 40 360 553

lise-lotte.nordholm@dresser.com

Deel: ' Dienstverlening Dresser Wayne aan Duitse Shell benzinestations '
Lees ook