Brekupa Technics BV winnaar 2015 in Werkplaatsinrichtingsbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20151217 -- Brekupa is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Werkplaatsinrichtingsbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘Brekupa wordt alom gezien als een van de leidende bedrijven in de branche en weet haar uitgebreide vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Brekupa is een professionele organisatie, gespecialiseerd in alle mogelijke technische installaties voor brandstof, olie, vet, vloeistoffen, perslucht en uitlaatgas-/stofdampafzuiging, volledig gericht op werkplaatsoptimalisatie. De onderneming biedt klanten ondersteuning vanaf advies tot en met de installatie zelf. Ook service, onderhoud en reparaties worden door Brekupa verzorgd. Met specialisaties in personenwagens, bus & trucks, landbouwmechanisatie en industrie kan Brekupa voor elke in te richten werkplaats een mix aan oplossingen bieden, in lijn met de behoefte van de opdrachtgever. Het bedrijf is opgericht in  1990, en bestaat dus al ruim 25 jaar. Het is thans gevestigd in De Meern en telt ruim 20 medewerkers.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Brekupa een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘In een markt die continu in beweging is, weet Brekupa uitstekend te anticiperen op nieuwe trends en is zij haar concurrenten vaak een slag voor.’

Grote vakkennis
De jury prijst met name haar grote vakkennis van alle denkbare werkplaatsinstallaties, met name voor de auto- en trucksector, maar ook voor de agrarische sector en de industrie. Met name voor deze laatste sector is bijna altijd sprake van maatwerk, wat veel specialistische kennis vereist, ook op Arbo-gebied. Dankzij de aanwezige knowhow wordt Brekupa vaak al in een zeer vroeg stadium betrokken om de gehele bouw van een bedrijf of werkplaats te begeleiden en de werkplaatsinrichting te verzorgen. Zij profileert zich dan ook terecht als een flexibele partner voor haar klanten, die meedenkt en altijd uit is op de best passende oplossing’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Het bedrijf valt op bij de Nominatiecommissie door de uitstekende reputatie die het in de branche heeft. ‘Brekupa wordt vaak als eerste benaderd om werkplaatsen in te richten of te optimaliseren. Zo is zij de eerste keus van tal van gerenommeerde auto- en transportbedrijven en is zij betrokken geweest bij diverse spraakmakende werkplaatsinrichtingen waaronder Porsche Rotterdam, Mercedes Rijssen, van Mossel OPC en Peugeot,  VDL, MAN, Scania en Volvo.’

Meer informatie: https://www.brekupa.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur. 


Deel: ' Brekupa Technics BV winnaar 2015 in Werkplaatsinrichtingsbranche '
Lees ook