500 garagebedrijven stappen over op online backup


Backup-Connect en Dynamic Software NV tekenen voor samenwerking

ALMERE (NL) - NOORDERWIJK (B), 20090216 -- Backup-Connect, leverancier van de dienst online backup en Dynamic Software NV , softwareontwikkelaar voor de automatisering van de administratie van garagebedrijven hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Door deze samenwerking wordt het portfolio van Dynamic Software NV uitgebreid met een belangrijke dienst voor het KMO: de online backup. De online backup is een aanvulling op de door Dynamic Software NV ontwikkelde software Flexigar 2000, welke wordt gebruikt door de garagebedrijven van onder andere de merken Mercedes, Renault, Nissan en Ford.

Emiel De Meyer, Algemeen directeur van Dynamic Software NV :"Dankzij onze samenwerking kunnen wij onze klanten een uitstekende en veilige backupoplossing bieden, voor 1 Euro per dag. In de korte tijd dat we de online backup aanbieden zijn direct 70 garagebedrijven overgestapt van de traditionele backup naar de online backup. Het concept heeft zich bewezen. We gaan nu aan de slag met de installatie bij de overige bedrijven."

Hilco de Roo, commercieel directeur van Backup-Connect: "Steeds meer software ontwikkelaars bieden hun klanten de online backup van Backup-Connect. Dynamic Software is hier een goed voorbeeld van. De software Flexigar 2000 automatiseert de administratie van garagebedrijven. Een traditionele backup past hier niet bij. Met de online backup wordt iedere dag automatisch de backup van het automobielbedrijf veilig buiten het bedrijfspand opgeslagen."

Over Dynamic Software:
Dynamic Software NV werd opgericht in 1985 met als doel de automatisering van de administratie van garagebedrijven. Flexigar2000, een volledig Windows-gestuurd programma, biedt garagebedrijven de meest complete, flexibele en betaalbare oplossing voor alle aspecten van een modern garagebedrijf. In 1993 werd Dynamic Software firma gehomologeerd door Renault Belgi Luxemburg, in 1995 door Mercedes Benz Belgium, in 1996 door Ford Motor Company, in 1999 door Ford of Europe. Intussen werken reeds meer dan 500 garagebedrijven verdeeld over alle merken met Flexigar2000. Voor meer informatie: www.dynamic.be

Over Backup-Connect
Backup-Connect is een Nederlandse leverancier van complete online backup-diensten. De nadruk ligt hierbij op veiligheid en betrouwbaarheid. Het bedrijf maakt voor zijn diensten gebruik van de Amsterdam Internet Exchange en krachtige software in de vorm van de Online Backup Manager. De beveiliging wordt dagelijks gecontroleerd door McAfee Secure. Bovendien beheert Backup-Connect zelf de hele backup-keten. De dienstverlening van het bedrijf is vastgelegd in heldere Service Level Agreements. Backup-Connect is actief in 16 landen en werkt met een uitgebreid netwerk van resellers en partners. Voor meer informatie: www.backup-connect.nl


Deel: ' 500 garagebedrijven stappen over op online backup '
Lees ook