Mazda gaat live met Sword Apak in Benelux

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20110929 --

Mazda is live gegaan met Sword Apak’s globale Wholesale Floorplanning Solution (WFS) in de Benelux-regio. De meest recente implementatie volgt op vorige geslaagde systeemontwikkelingen die Mazda in Zwitserland en het VK heeft uitgevoerd.

Mazda-dealers in België, Nederland en Luxemburg hebben nu online toegang met behup van het op het web gebaseerde systeem van Sword Apak, dat op snelle wijze in slechts enkele weken is ingezet. Dit opmerkelijke succes van de leverancier verkreeg grote lof van van Jeff Guyton, President en CEO van Mazda Europa, die het volgende verklaarde: “Sword Apak heeft bewezen een sterke partner te zijn voor Mazda, niet alleen door aan de behoeften van onze onderneming te voldoen, maar ook door zich te laten zien als een ondersteunend lid van het Mazda-team.” Guyton voegde hieraan toe: “Het is altijd een groot plezier voor mij om te werken met partners die dezelfde waarden als Mazda delen: de vastberadenheid om op snelle wijze werk van grote kwaliteit te leveren, het opbouwen van stevige en duurzame relaties, en de status quo en de traditionele ideeën van wat mogelijk is te trotseren. Zowel Mazda en Sword Apak schijnen belang in deze zaken te stellen en ik heb er het volste vertrouwen in dat onze toekomstige relatie hier profijt van zal trekken.”

Tony Allen, CEO bij Sword Apak zei verder: “Sword Apak is zeer trots ‘de snelheid voor waarde’ aan al onze klanten te kunnen garanderen en leveren. Wij zijn natuurlijk heel verheugd dat wij onze belofte voor Mazda na hebben kunnen komen, en in staat waren hier de Benelux in slechts 5 weken aan toe te voegen. Nu zien wij ernaar uit onze relatie met Mazda verder op te bouwen door het bedrijf steun te geven voor de vereisten van vele landen samen met de ambitie voor verdere groei in Europa.”

WFSv6 is ontwikkeld op het J2EE-platform om snel te kunnen worden ingezet. Het maakt gebruik van SOA-webdiensten voor een eenvoudige integratie met de bedrijven en technische infrastructuur van Mazda. Het systeem is ontworpen om wereldwijd te worden geïmplementeerd op grondgebieden met verschillende boekhoudkundige, juridische en belastingregelgeving, en in meerdere talen en munteenheden.

Over Sword Apak

Sword Apak (dat deel uitmaakt van de Sword Group -NYSE Euronext: FR0004180578 SWP) heeft meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van gespecialiseerde financiële systemen voor de kapitaalgoederenmarkt. De onderneming ondersteunt meer dan 6000 dealers in meer dan 20 landen, en Sword Apak’s floorplanningsoftware wordt wereldwijd door de grootste financiële instellingen gebruikt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Sword Apak
Mark Johnson
e:mark.johnson@sword-apak.com
Europa+ 44(0) 1454 871117
of

Noord-Amerika 866.275.5902 Ext 207.

Ticker_symbol BOURSE:SWP
ISIN FR0004180578

Deel: ' Mazda gaat live met Sword Apak in Benelux '
Lees ook