CIS-Group richt 24/7 servicedesk in voor ArvinMeritor


WEERT, 20080401 -- Per 25 februari jl. is de 24/7 servicedesk van ArvinMeritor actief. Deze servicedesk is 24 uur per dag bereikbaar voor 1e en 2e lijns support aan interne klanten en leveranciers.

ArvinMeritor had sterke behoefte aan een servicedesk waar de respons- en reactietijden maximaal 10 minuten zijn en waarbij in 90% van de incidenten de oproep direct beantwoord wordt. CIS-Group heeft deze servicedesk volledig customized ingericht en biedt hierin maximale flexibiliteit.

De servicedesk registreert en classificeert de incidenten en volgt deze vervolgens op met leveranciers. Daarnaast wordt het Wide Area Network pro-actief beheert, hetgeen betekent dat er 24 uur per dag gemonitord wordt en bij het zien van mogelijke problemen direct actie ondernomen wordt.

Voorafgaand aan het inrichten van deze 24/7 servicedesk heeft een consultant van CIS-Group in kaart gebracht welke processen er spelen of ingericht dienen te worden om de servicedesk operationeel te maken. Daarnaast is er uitgezocht welke arbo-eisen er gelden en is een risico-inventarisatie en -evaluatie gemaakt ten behoeve van de arbodienst. Tevens is getoetst of de 24/7 servicedesk voldoet aan gestelde eisen van de Nederlandse wetgeving.

Over CIS-Group
CIS-Group is in 2005 opgericht en heeft vestigingen in Weert, Geldrop, Den Haag en Maaseik. CIS-Group is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer deskundige organisatie met ruim 75 enthousiaste medewerkers in vaste dienst. CIS-Group heeft een duidelijke focus: het leveren van hoogstaande kennis en expertise in de vorm van (lead-) architecten, consultants, technisch specialisten, projectleiders en projectmanagers en beheerders in technische Infrastructurele vraagstukken zoals Citrix en tooling, Microsoft, CISCO en Storage.

About ArvinMeritor
ArvinMeritor Inc. is a premier global supplier of a broad range of integrated systems, modules and components to the motor vehicle industry. The company serves commercial truck, trailer and specialty original equipment manufacturers (OEMs) and certain aftermarkets, and light vehicle manufacturers.


Deel: ' CIS-Group richt 24/7 servicedesk in voor ArvinMeritor '
Lees ook