Ingezonden persbericht

LeaseMotive innoveert leaseproduct

Nieuwe autoleasemaatschappij betreedt de markt

ROTTERDAM, 20051020 -- Begin oktober is LeaseMotive gestart met haar autolease-activiteiten vanuit het Sparta stadion te Rotterdam. LeaseMotive komt met een nieuwe productvorm die de voordelen van de traditionele leasevormen behoudt en de bezwaren wegneemt.


Eén van de grote problemen voor de klant bij het traditionele leaseproduct is dat het 'venijn in de staart zit'. Vooraf wordt een scherp tarief overeengekomen, waarna bij contractaanpassingen de klant aan het goeddunken van de leasemaatschappij is overgeleverd. De klant heeft geen controle en inzicht in de mutaties en de grondslagen voor de herberekeningen.

LeaseMotive biedt hiervoor de oplossing door vooraf inzicht in alle mogelijke tariefsvarianten te verstrekken (bij verschillende combinaties van looptijd en jaarkilometrage). Hierdoor zijn verrassingen achteraf uitgesloten! De werkwijze van LeaseMotive maakt dat kilometerverrekeningen en hercalculaties niet meer nodig zijn. Het product van LeaseMotive is voor de klant volledig transparant.

Bijkomend voordeel is dat door de werkwijze die LeaseMotive hanteert, eenvoudig een sluitende ritregistratie kan worden verzorgd. Met het oog op de in 2006 veranderende regelgeving is dit van grote waarde voor zowel werkgever als berijder.

De klant kan via internet calculeren, bestellen en beheren, waardoor de communicatie zeer efficiënt verloopt en minder overhead op het leasetarief drukt. Met zeer concurrerende tarieven als gevolg.
Op de website (www.leasemotive.com) vindt u alle details.

De initiatiefnemers van LeaseMotive zijn Ron Esser en Jos van der Wielen. Beiden hebben jarenlange lease-ervaring opgebouwd bij verschillende grote leasemaatschappijen.

De adresgegevens van LeaseMotive bv zijn:

Sparta Stadion, Spartapark Noord 1
Postbus 235
3000 AE ROTTERDAM
Tel 010-2383868
E-mail: info@leasemotive.com


Noot voor redacties:

Deel: ' Nieuwe autoleasemaatschappij LeaseMotive innoveert leaseproduct '
Lees ook