Samenwerking Yellowbrick biedt parkeervoordeel voor Hertz klanten


Hertz Autoverhuur maakt vandaag met trots de samenwerking bekend met Yellowbrick

AMSTERDAM, 20100831 -- Yellowbrick is parkeren, parkeren op straat. Yellowbrick noemt dit `Bricken' wat neerkomt op het starten en stoppen van parkeren via mobiele telefoon of internet. Hierdoor betaalt men nooit meer dan nodig is en altijd achteraf.

Dankzij de samenwerking hoeven Hertz klanten geen registratiekosten te betalen en maken zij gebruik van lagere transactiekosten. Andere voordelen zijn onder andere; nooit meer te veel betalen voor parkeren, geen kleingeld of een opgeladen chipknip nodig, nooit meer een parkeerbon, geen abonnement nodig (dit behoort echter wel tot de mogelijkheden), het gemak van het betalen achteraf en korte registratietijd van slechts 5 minuten.

Henk van den Helder, Algemeen Directeur Hertz Benelux: " Niet alleen onze bedrijfskleuren matchen maar ook de filosofie achter de kleuren; zonnig, zorgeloos, eenvoudig en leuk! Yellowbrick biedt een hele goede aanvulling aan op onze producten en diensten voor onze klanten. Bricken werkt heel eenvoudig en bespaart veel tijd en geld. Dit maakt het parkeren op straat weer een plezier in plaats van een grote ergernis."

Wilbert Witkamp, Directeur Yellowbrick: "Wij zijn zeer verheugd met de samenwerking met Hertz Autoverhuur omdat wij niet alleen de Hertz klanten kunnen laten `bricken' maar onze Yellowbrick klanten ook kunnen genieten van voordeel op autohuur. Hertz past als partner heel goed bij Yellowbrick omdat we beide staan voor innovatie, professionaliteit en betrouwbaarheid."

Yellowbrick


Deel: ' Samenwerking Yellowbrick biedt parkeervoordeel voor Hertz klanten '
Lees ook