Wereldwijde App primeur in Nederlandse rijopleiding


Theorieopleiding App met HQ-video op alle merken smartphones en tablets

Ede, 20111213 -- Nederlandse jongeren die in opleiding zijn voor het autorijbewijs kunnen vanaf 12 december op hun smartphone een volledige theorieopleiding volgen. Vanaf januari 2012 kan dat ook op elke Tablet.

Deze wereldwijde primeur is het resultaat van een unieke samenwerking tussen JDB- smartlearning en VekaBest verkeersleermiddelen. Door het combineren van het geavanceerde technische platform van JDB en de kwalitatief hoogwaardige content van VekaBest is een App ontstaan die de gebruiker stap voor stap op weg helpt naar een succesvol CBR theorie examen. 

De App bevat ruim 100 instructievideo’s in HQ videokwaliteit, oefenvragen per examenonderwerp en maximaal 20 realistische theorie oefenexamens. Samen met een e-book of papieren lesboek biedt deze App de cursist alles wat hij nodig heeft om te slagen voor zijn CBR theorie examen. 

De CBR theorie leren App is voor testdoeleinden op 8 december beschikbaar gekomen in de diverse App stores en is sindsdien al meer dan 1.500 keer gedownload. Vanaf vandaag is de App daadwerkelijk live. Naar verwachting zullen minimaal 35.000 cursisten per jaar gebruik gaan maken van de App. 

Als volgende stap in hun samenwerking werken JDB en VekaBest nu aan een Duitse versie van de App. 


Deel: ' Wereldwijde App primeur in Nederlandse rijopleiding '
Lees ook