Cars, Cola and Coins winnaar 2016 in Oldtimerbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 14:00 uur

ROTTERDAM, 20160215 -- Cars, Cola and Coins BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Oldtimerbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een bijzondere en spraakmakende onderneming, met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. ‘Cars, Cola and Coins weet haar uitgebreide kennis van oldtimers uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Cars, Cola and Coins BV is gespecialiseerd in Amerikaanse oldtimers uit de jaren vijftig en zestig, inclusief de bijbehorende parafernalia uit die tijd, zoals jukeboxen, flipperkasten, neons en cocacola-automaten. De jonge onderneming biedt een breed assortiment karaktervolle klassiekers van hoge kwaliteit die men eigenhandig uit Amerika importeert. De werkplaats kan iedere auto aan de wensen van de klant laten voldoen en is ook toegerust op onderhoud en apk-keuringen. Cars, Cola and Coins is anders dan de typische ‘oldtimer-autohandelaar’. Niet snel geld verdienen, maar echt kwaliteit leveren en ook na de aankoop klaarstaan voor de klant. En vooral: mensen al het mooie van de fifties en sixties meegeven. Het bedrijf is gevestigd in St Jacobiparochie en is internationaal actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Cars, Cola and Coins een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Cars, Cola and Coins, want zij is continu bezig haar diensten en producten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van haar cliënten.’

Passie, liefde en enthousiasme

‘Als de passie, de liefde en het enthousiasme slechts ten dele wordt omgezet in succes, dan wordt Cars, Cola and Coins een groot succes’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘De onderneming bestaat sinds 2015 en is het resultaat van een droom van de eigenaar, Albert Meijer. Hij was succesvol met zijn metaalbewerkingsbedrijf – circa 200 fte’s – dat hij verkocht om zijn echte jongensdroom om te zetten in daden: een 100% classic car-and-gadgetsbedrijf met een volledige focus op het Amerika van de jaren vijftig, zestig en begin zeventig. Schitterende automobielen en jukeboxen, flipperkasten en coca cola, uitgestald in de immense, prachtige showroom. Zijn grote vriend Thijs Lodewijks is de specialist in de werkplaats, voor wie de automobielen geen geheimen hebben. Zijn levenspartner Ramona Lemstra, juriste, heeft haar baan opgezegd om zich fulltime te kunnen wijden aan alle administratieve en contractuele zaken. Een sterk team dat nog lang niet uitgedroomd is.’

Het succes moet komen van het leveren van topkwaliteit, onderhoud in eigen werkplaats, een ophaalservice door heel Nederland en eventueel daarbuiten, en eigen selectie in de VS. Daarnaast wordt hard gewerkt om de naamsbekendheid verder te vergroten. ‘Cars, Cola and Coins is een bijzonder bedrijf dat in korte tijd een sterke positie heeft opgebouwd. Absoluut een specialist op het gebied van Amerikaanse auto’s. Gedrevenheid, passie, innovatief, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van Cars, Cola and Coins een absolute topper in haar wereld. In ieder geval een van de leukste en meest aansprekende start-ups van de laatste jaren!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://carscolacoins.com/?lang=nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 14:00 uur.


Deel: ' Cars, Cola and Coins winnaar 2016 in Oldtimerbranche '
Lees ook