Van der Heiden Trucks beste bedrijf in Truckhandel


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20161006 -- Van der Heiden Trucks BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de categorie Truckhandel. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering. ‘Van der Heiden Trucks weet zijn grote vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Van der Heiden specialiseert zich al ruim 65 jaar in de import en export van nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers, opleggers en machines. Door zijn jarenlange ervaring kan het bedrijf snel en op maat leveren. De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Van der Heiden Trucks een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Van der Heiden, want men is continu bezig zijn producten en diensten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van de klant.’

‘Het is een hecht familiebedrijf met veel kennis, een servicegerichte aanpak en veel passie voor het vak’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Recentelijk is de derde generatie actief en zwaaien Jeroen Huijbregts en zijn vrouw Stefanie de scepter. Beiden hebben ruim carrière gemaakt bij andere bedrijven alvorens in de onderneming van (schoon)vader te stappen. Het echtpaar geeft op ludieke maar ook intelligente wijze leiding.’

Wereldwijde klantenkring

Van over de gehele wereld komt men naar Groot-Ammers om daar vrachtwagens te kopen. Dat zijn transportbedrijven of zelfstandige chauffeurs uit Rusland, Dubai, Pakistan, Irak, Iran, veel Afrikaanse landen en alle landen van Europa met de nadruk op het voormalig Oostblok. Bij Van der Heiden Trucks worden er dan ook veel talen gesproken: Nederlands, Duits, Engels, Pools, Grieks en zelfs een beetje Russisch.

De komende jaren staan in het teken van een enorme transitie in het internationaal goederenvervoer. Veel aandacht gaat naar milieuaspecten en het schoner en efficiënter laten rijden van vrachtwagens. Men zal zich met name instellen op de overgang van diesel naar gas. ‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper’, aldus de Nominatiecommissie.

Van der Heiden Trucks BV is opgericht in 1990, maar vindt zijn oorsprong al voor 1949. Het is gevestigd in Groot-Ammers en heeft circa 8 medewerkers.

Meer informatie: https://heidentrucks.com

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' Van der Heiden Trucks beste bedrijf in Truckhandel '
Lees ook